News

Hanne şi Bogdan s-au despărţit, dar cum împart averea? Va fi dată afară din casă fosta concurentă de la „Insula iubirii“?

Hanne şi Bogdan s-au despărţit, dar cum împart averea? Va fi dată afară din casă fosta concurentă de la „Insula iubirii“?

Telenovela dintre Bogdan şi Hanne, cei mai mediatizaţi concurenţi de la „Insula iubirii“, pare să ajungă la final. După ce s-au despărţit în urmă cu aproximativ patru luni, acum presa a aflat şi cum se va împărţi averea între cei doi.

Potrivit celor de la Antena Stars, atât Bogdan, cât şi Hannelore au mai multe afaceri, însă se pare că foştii concurenţi de la „Insula iubirii“ s-au înţeles deja asupra averii. Ei au împreună o florărie care oferă aranjamente pentru nunţi, administrată de Hann, deşi Bogdan este cel care a venit cu investiţia. Este posibil ca aceasta să rămână la Hanne, în special pentru că Bogdan îşi dedică majoritatea timpului firmei de tractări şi remorcări auto pe care o are în Timişoara.

Tot la Hanne va rămâne şi afacerea cu rochii de mireasă, dar şi agenţia de nimatoare pentru copii, pentru că ea s-a ocupat de aceste lucruri şi pe perioada relaţiei cu Bogdan. Însă, casa în care ei locuiau în Timişoara se pare că va rămâne la Bogdan, după ce divoţul va fi finalizat.

Modifică Setările