News

Hannelore, primele declaraţii după ce s-a aflat că a făcut sex cu Andi: „Nu am fost un înger de femeie“

Hannelore, primele declaraţii după ce s-a aflat că a făcut sex cu Andi: „Nu am fost un înger de femeie“

La mijlocul acestei luni, Andi şi Hanne de la „Insula iubirii“ s-au revăzut, participând amândoi la un târg de nunţi care a avut loc în Timişoara. Acolo, ei s-au îmbrăţişat şi s-au putat, după ce ispita i-a oferit un trandafir fostei concurente.

De atunci, Andi şi Hanne s-ar fi întâlnit de mai multe ori, iar cel mai recent au fost văzuţi în acelaşi loc în urmă cu doar câteva zile, când se aflau într-un club tot din Timişoara. Mai mult decât atât, una dintre prietenele fostei concurente de la „Insula iubirii“ le-a dezvăluit celor de la Cancan că, după ce s-au întâlnit la târgul de nunţi, Hanne şi Andi şi-au petrecut seara împreună şi au făcut sex. „M-am culcat cu Andi. Aia e! Mă doare tare ce a făcut Bogdan. Asta m-a făcut să mă întâlnesc cu el“, i-ar fi spus Hanne prietenei ei.

Aşa cum era de aşteptat, cel care a reacţionat imediat a fost Bogdan, fostul soţ al lui Hanne. „În primul rând este viaţa ei şi poate să facă ce îşi doreşte pentru că prea puţin îmi pasă în aceste momente. Viaţa mea merge înainte şi nu-mi voi da liniştea şi fericirea pe acţiunile lor“, a spus acesta la Antena Stars.

Văzând că informaţia circulă foarte repede şi că subiectul ia amploare, Hanne a vrut să facă lumină în acest caz şi a postat pe Instagram un mesaj prin care se apără:

„Am ales să fac afirmaţii la această fotografie mai veche, deoarece aceasta este modul de teatru din viaţa mea. Îmi ocup timpul cu ceea ce imi place. Sunt om şi nu robot, trăiesc, simt şi doresc, visez şi sufăr. Vă motivez alegerile mele, dar nu are sens, viaţa este ciudată, imprevizibilă şi alegerile noastre nu au mereu o logică. Dar pot sa vă spun ceva sigur: nu putem să ne împlinim mereu dorinţele şi aşteptările. Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar si pasională.. Ce anume vreti să ştiţi? Credeţi că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întalnit cu Andi nu înseamna că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat şi ştiu că orice aş spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferentă acest subiect până acum şi să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament, ci la casă, nu sunt niciodată singură şi sunt însoţită mereu de cineva.

Mă intreb oare de ce este atât de importantă viaţa mea, acţiunile mele, ţinutele mele? Sunt un om simplu, care întotdeauna s-a îmbrăcat în acest fel şi care nu consider că apariţia mea la TV m-a schimbat în vreun fel sau altul. Înteleg nevoia fiecăruia de a ieşi în faţă şi de a-şi da cu părerea, aşa cum au ales să o facă unele dintre colegele de insulă, însă nu este şi cazul meu. Aşadar, după cum probabil aţi văzut, eu nu îmi dau cu părerea despre viaţa altora.

Sunt lucruri mai importante care îmi guverneaza viaţa, la fel si atenţia mea care este captată de ceva vreme de un cu totul alt bărbat. Acela nu este Andi. Sunt o femeie liberă, viaţa personală mă priveşte, iar dacă aş fi ales să am o relaţie cu cineva, fie ea şi pasageră, ar fi fost strict problema mea.

Cred că ar trebui să înţelegeţi cât de obositor poate fii pentru mine să fiu denigrată şi acuzată pentru orice mişcare în fiecare zi şi să primesc zeci de mii de mesaje pe reţelele de socializare de la oameni care îmi cunosc doar numele şi atât. Nu mi-am dorit sub nici o formă afirmări, mi-aş fi dorit ca viaţa mea privată să rămână privată şi să nu trăiesc într-un stres continuu. Explicaţii dau celor care contează. V-am pupat“.

Modifică Setările