Spectacole

HAPPY FAMILY & KIDS: play, fun, learn

HAPPY FAMILY & KIDS: play, fun, learn

Sâmbată, 2 Martie, între orele 10:30-13:30, la Ambasd’Or Play (str. Aromei nr 96, sector 2, Bucureşti), sărbatorim “Ziua mamei” cu o porţie zdravănă de distracţie, de voie bună şi încântare.

Spaţiul de joacă este special amenajat pentru cei mici – tobogane, piscine cu bile, cuburi pentru construcţie, jucării colorate, Fussball, Nintendo wii, Air hockey, simulatoare de maşini sunt doar câteva din atracţiile care vor oferi copiilor divertisment şi experienţe de neuitat. Pentru părinţi, am pregătit cele mai confortabile zone de lounge, un cadru prietenos pentru o dimineaţă de relaxare, socializare şi informaţii utile.

Vă întâmpinăm cu o cafea bună din partea gazdei noastre, Ambasad’Or Play, asortată cu delicioase madeleine şi biscuiţi cu ovăz oferite cu mare drag de partenerul principal al evenimentului - brutaria Pain Plaisir! Apa minerală naturală plată oligominerală Aquatique, recomandată pentru întreaga familie susţine magia jocului. Christian Tour, lider pe piata de turism ne oferă amintiri si experienţe de neuitat, vom călatori împreuna în destinaţii de vis! Asevi – produse de curătenie ne vor împrospata casa cu parfum îmbietor şi îi vor da stralucirea mult dorită. Sloop ne va întâmpina cu un boost de vitamine pentru o sănatate de fier. Sano Vita ne va indulci dimineaţa cu un desert din fructe uscate, seminţe şi nuci.

Designerul Florin Burescu ne va povesti cum dorul de copilarie a fost sursa de insipiraţie pentru lansarea colecţiei Anais Sabbagh. IT Kids, agenţia de modelling şi artă pentru copii ne va încânta cu un spectacol de modă oferit de micuţii talentaţi, purtand ţinute cool, de primavară. Am creat un spaţiu dedicat workshop-ului de artă pentru copii: vom decora împreună “mărţisoare dulci” - biscuiţi în formă de floare de la Pain Plaisir şi le vom oferi în dar mămicilor. Pentru că ne place să daruim, să împărţim bucurie, pentru că ne dorim să fim cu toţii #HAPPY, în cadrul evenimentului vă vom încânta cu noutăţi: • „nou in business” – antreprenori la nivel de start-up pe care îi promovam şi le oferim expunere: Ilona Andreoiu – fashion designer • „copii talentaţi” – tinere talente în muzica, artă, pictură vor fi invitaţi să se prezinte, să expună – Andreea Androne, 9 ani, expoziţie lucrări Fimo • „voluntari in joaca” –copii care ne ajută în cadrul evenimentului şi, alături de noi, îşi folosesc în mod constructiv toată experienţa – de exemplu, aranjează materialele pentru proiectele de artă • „actiuni sociale” – printre invitaţi vor fi 5 copii de la Hospice Casa Sperantei care se vor bucura de o zi de poveste într-un spaţiu de joacă minunat.

Vă asteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem şi să petrecem o dimineaţa de poveste!

Mulţumim partenerilor evenimentului pentru implicare şi suţinere!

Partenerul principal al evenimentului: PAIN PLAISIR Parteneri: Aquatique, Asevi, Pons.ro, Christian Tour, Sano Vita, Sloop, IT Kids, Ilona Andreoiu – fashion design studio, Learn With Music, Salina by ABC, Acvatic bebe, Florin Burescu Atelier. Parteneri media: Qbebe, eva.ro, OK! Magazine Romania, Click pentru femei, Revista Copii şi Părinţi, acasa.ro, kidsout.ro, Aminatomescu.ro, Pisica pe sarma, Meseria de parinte.

Comentarii

Modifică Setările