News

Harrison Ford (78) are cinci copii cu trei femei diferite. Cum arată şi ce fac acum cei patru băieţi ai actorului şi fiica sa

Harrison Ford (78) are cinci copii cu trei femei diferite. Cum arată şi ce fac acum cei patru băieţi ai actorului şi fiica sa

Starul din Indiana Jones a fost însurat de trei ori şi are cinci copii din cele trei căsnicii. Pe lângă faptul că are o carieră de primă mână, jucând în Star Wars şi alte producţii hollywoodiene de primă mână, actorul este şi un tată iubitor şi grijuliu pentru cei patru fii şi fiica sa. Cei cinci copii ai supertarului hollywoodian sunt Benjamin Ford, Willard Ford, Malcolm Ford, Georgia Ford şi Liam Flockhart. Viaţa de familie a lui Harrison a început în 1964, când s-a însurat pentru prima dată.

Prima dată a ajuns la altar împreună cu Mary Marquardt, care i-a şi dăruit primul copil, pe Benjamin, în 1967, după care, doi ani mai târziu, a venit pe lume Willard. Cei doi soţi au fost împreună mult timp şi totul părea minunat între ei, însă întregul lor mariaj s-a încheiat în momentul în care au apărut ştiri despre aventura extraconjugală a lui Ford cu Carrie Fisher, colega lui de platou de la Star Wars. Cuplul s-a despărţit, în mod oficial, în 1979.

După câţiva ani de la divorţ, actorul a întâlnit-o pe scenarista Melissa Mathison, cu care s-a şi căsătorit în 1983. În 1987, cei doi soţi şi-au extins familia cu Malcolm, cel de-al treilea fiu al legendarului actor, dar şi cu fiica Georgia, în 1990. Din păcate, nici acest mariaj n-a rezistat decât până în 2004, când actorul şi scenarista au depus actele de divorţ. Cea de-a doua soţie a vedetei a murit în 2015 din cauza cancerului neuroendocrin.

Modifică Setările