News

Harrison Ford a ajuns piele şi os. Cât de schimbat e actorul

Harrison Ford a ajuns piele şi os. Cât de schimbat e actorul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Era şarmant, avea întotdeauna vorbele la el şi îşi alegerea cu grijă rolurile. La 77 de ani, Harison Ford e însă de nerecunoscut, iar figura lui impunătoare din "Evadatul" şi "Indiana Jones" e astăzi doar o amintire.

Actorul a ajuns piele şi os, iar momentele în care iese din casă sunt tot mai rare. Spre uimirea multora, superstarul de la Hollywood şi-a făcut zilele trecute apariţia în cartierul din Los Angeles unde locuieşte. Îmbrăcat într-o ţinută sport, Ford s-a deplasat către casa unui vecin pentru un meci de tenis. El îşi completase ţinuta cu o bandană şi ochelari de soare, dar nu purta mască.

Întrucât prietenul său are un teren de tenis, cei doi au decis să joace câteva meciuri în timpul carantinei. La aproape 80 de ani, Harrison încearcă încă să ţină ritmul, dar momentele în care reuşeşte par tot mai rare. Actorul a slăbit vizibil, s-a gârbovit şi pare că se deplasează tot mai greu.

Harrison Ford va sărbători în luna august a acestui zece ani de la nunta cu Calista Flockhart.  De obicei, cei doi îşi petrec timpul în Los Angeles sau într-o fermă din Wyoming, dar ,uneori, se mută şi în California.

Calista şi Harrison s-au întâlnit la Globurile de Aur în 2002 şi au rămas împreună. Ba mai mult, au adoptat şi un băiat, pe Liam, care astăzi are 19 ani. În plus, Harrison are alţi patru copii, Bill în vârstă de 52 de ani, Willard, 50 de ani, Malcolm, 32 de ani, şi Georgia, în vârstă de 29 de ani. Aceştia provin din căsătoriile pe care Ford le-a avut înainte de Calista, cea cu Mary Marquardt şi cu Mellis Mathison.

 

Modifică Setările