Vedete

Harrison Ford, investigat pentru un nou incident aviatic

Harrison Ford, investigat pentru un nou incident aviatic

Nici la 77 de ani actorul nu renunţă la adrenalină - doar că pasiunea lui pentru aviaţie vine la pachet şi cu probleme pentru el

Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA a comunicat faptul că un incident de luna trecută provocat de Harrison Ford se află acum în cercetare. Actorul pilota un avion de mici dimensiuni cu care a traversat, din greşeală, o pistă pe care ateriza un alt avion. Astfel, cele două aeronave au fost la 1.000 de metri distanţă una de alta în cadrul aeroportului Hawthorne din Los Angeles. Şi deşi distanţa a fost suficient de mare pentru a nu exista pericol de coliziune, Ford a comis o eroare care pune sub semnul întrebării capacitatea lui de a mai pilota în siguranţă pe viitor. Actorul şi-a recunoscut greşeala şi şi-a cerut scuze, explicând că a înţeles greşit o instrucţiune a turnului de control.

Nu este prima dată când starul din Indiana Jones este implicat într-un incident aviatic. În 2017, el a zburat la joasă altitudine chiar pe deasupra unei aeronave American Airlines cu 110 de pasageri la bord, înainte de a ateriza pe aeroportul John Wayne, din California. Iar în 2015, Ford a fost rănit când s-a prăbuşit cu avionul pe un teren de golf din Los Angeles. Actorul şi-a luat brevetul de pilot după ce a împlinit 55 de ani - la acea dată deţinând doar calificarea de pilot de elicopter şi având deja la activ un accident. Ford a şi povestit cum a avut noroc să supravieţuiască unui accident de elicopter în 1999, în urma căruia "aparatul de zbor nu a rămas tocmai intact".

Foto: Getty Images

Modifică Setările