Multimedia

Harrison Ford şi Ryan Gosling: un interviu cu aburi de alcool, râs isteric şi ieşiri din platou

Harrison Ford şi Ryan Gosling: un interviu cu aburi de alcool, râs isteric şi ieşiri din platou

Astăzi, Harrison Ford şi Ryan Gosling sunt peste tot, cei doi promovând cel mai recent film în care joacă împreună, Blade Runner 2049. Însă interviul pe care cei doi actori l-au acordat moderatoarei britanice Alison Hammond, în cadrul matinalului This Morning difuzat pe ITV, a fost cu totul altceva.

În sensul că nu i-am văzut niciodată pe cei doi actori, separat sau împreună, să râdă atât de copios şi de sincer într-un interviu, fie el şi înregistrat. Probabil că au contat şi acele mini sticle de whiskey, pe care cei trei le-au turnat în paharele lor înaintea interviului, în loc de cafea.

"Sumbru, neplăcut, un adevărat coşmar...", şi-a început moderatoarea introducerea, iar actorii au crezut că aceasta este părerea ei despre film. "Aşa aş descrie tehnica mea de intervievare, dar acum haideţi să vorbim despre filmul Blade Runner 2049", a continuat aceasta spre amuzamentul celor doi.

A contat, deci, felul relaxat în care moderatoarea a condus aşa zisul interviu, mărturisind că n-a văzut originalul film Blade Runner, sau flirtând cu Harrison până în momentul în care Ryan s-a ridicat, în glumă, de pe scaun şi i-a întrebat pe cameramani dacă ai nevoie de ajutor.

Alt moment picant din timpul interviului a fost cel în care Ford a glumit că, după ce producătorii filmului l-au întrebat dacă este interesat de apariţia în el, acesta le-a răspuns: "Arătaţi-mi banii!".

Modifică Setările