Meghan & Harry

Harry, acuzat că manipulează pe Instagram! Cum i-a supărat Prinţul pe internauţi?

Harry, acuzat că manipulează pe Instagram! Cum i-a supărat Prinţul pe internauţi?

Este foarte iubit la nivel mondial, însă Prinţul Harry are şi momente în care este pus la zid de fani, iar acest lucru s-a întâmplat recent, după ce nepotul Reginei Elisabeta a postat o fotografie pe Instagram.

Potrivit presei din străinătate, Prinţul Harry a postat pe celebra reţea de socializare o fotografie în care apar un bărbat şi un elefant, astfel el încercând să marcheze Ziua Planetei cu o imagine reprezetantivă.

Din păcate pentru Harry, internauţii au recunoscut fotografia, astfel că s-a ales cu mai multe critici, decât laude. Imaginea postată de Prinţ era modificată astfel încât să nu se observe că elefantul era legat, iar fanii săi l-au acuzat că încearcă să manipuleze.

Fotografia a fost realizată în anul 2016, în timpul unei excursii a Prinţului Harry în Malawi, iar acum el vrea să relocheze sute de elefanţi într-un parc de conservare. Din păcate pentru Harry, cei care şi-au amintit fotografia originală i-au spus că vrea să aibă grijă de aminale, însă nu spune şi cum vor fi tratate animalele.

Modifică Setările