Royals

Harry cel modest şi Meghan cea glamouroasă. Ea schimbă ţinute de mii de euro, el nu mai iese din veşnicul lui costum gri

Harry cel modest şi Meghan cea glamouroasă. Ea schimbă ţinute de mii de euro, el nu mai iese din veşnicul lui costum gri camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prinţul Harry are doar un costum?

Cam asta au observat fashoniştii cu ochi ageri, care i-au urmărit apariţiile recente alături de mult mai stilata lui soţie, Meghan Markle. 

În cadrul clipului de promovare a interviului pe care l-au acordat lui Oprah Winfrey, aceştia au observat că Prinţul Harry a purtat un vechi costum gri deschis, pe care obişnuieşte să îl poarte frecvent, în ultimul timp. În plus, prinţul de 36 de ani a completat acest look binecunoscut cu o pereche de pantofi din piele întoarsă, într-o nuanţă de maro deschis, şi aceştia fiind purtaţi adesea. 

Acest costum face parte din colecţia unui brand accesibil, J.Crew, având un preţ de doar 460 de lire sterline. Prinţul a mai purtat acest costum de haine cu cămaşă albă cu mai multe ocazii, în trecut, inclusiv atunci când l-a prezentat pe Archie publicului, în luna mai 2019, şi în timpul unei vizite în Sussex, în octombrie 2018.

Observatorii regali au notat că Harry a ales să poarte acelaşi costum la mai mult de şase apariţii mai mult sau mai puţin oficiale, de cele mai multe ori combinat cu aceeaşi pereche de pantofi maro. Dacă Harry şi-a făcut din acest costum un fel de uniformă a lui, soţia lui este mult mai pretenţioasă când vine vorba despre vestimentaţie şi obişnuieşte să poarte aceleaşi ţinute de cel mult două ori.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările