News

Harry, instabil ca Prinţesa Diana? Tată lui îşi face griji pentru el. Ce măsuri va lua Charles după declaraţiile-bombă ale fiului său?

Harry, instabil ca Prinţesa Diana? Tată lui îşi face griji pentru el. Ce măsuri va lua Charles după declaraţiile-bombă ale fiului său?

Nici Prinţul Charles n-a rămas indiferent la disputa publică a fiilor lui! De fapt, tatăl lui Harry şi al lui William are o dublă reacţie la interviul-bombă al fiului său cel mic.

În primul rând, există toleranţă zero pentru exteriorizarea sentimentelor în faţa camerelor de luat vederi. Ca membru al familiei regale britanice, Harry a fost crescut să lase la vedere doar compasiunea pentru cei năpăstuiţi şi recunoştinţa pentru tot ceea ce are. În niciun caz, nu a fost învăţat să-şi spună oful în mod public. De aici şi enervarea viitorului Rege al Marii Britanii, ale cărui realizări sunt oricum umbrite de noua dramă publică din monarhia britanică.

Prinţul Charles (70) a ajuns în Japonia marţi, pentru încoronarea noului Împărat Naruhito, după care s-a întâlnit cu echipa naţională galeză de rugby în Tokyo. În plus, e pe punctul de-a face public documentarul său în două părţi, Prince Charles: Inside the Duchy of Cornwall, în cursul zilei de azi. Documentarul cu pricina reprezintă o celebrare a 50 de ani de când Charles a fost desemnat Duce de Cornwall. Şi toate acestea – realizări însemnate, de altfel – sunt umbrite de noul scandal regal, iscat de nimeni altul decât fiul cel mic al acestuia.

Nu-i de mirare că Prinţul Charles “este furios până peste poate” din cauza acestor neînţelegeri publice dintre fiii săi, care nu fac altceva decât să “submineze întreaga sa muncă depusă de acesta peste graniţele ţării”.

Modifică Setările