Royals

Harry, omagiu pentru prinţesa Diana în ziua nunţii lui cu Meghan Markle. Iată ce pune la cale mirele!

Harry, omagiu pentru prinţesa Diana în ziua nunţii lui cu Meghan Markle. Iată ce pune la cale mirele!

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunţă un eveniment de mare amploare în familia Regală a Marii Britanii, iar presa arde de nerăbdare să afle noi informaţii legate de ziua în care fiul cel mic al Prinţesei Inimilor o va duce la altar pe aleasa sa.

Harry vrea să profite de eveniment pentru a-i aduce un omagiu mamei sale, decedate în 1997. Cu siguranţă că prinţesei Diana i-ar fi plăcut să-şi vadă băiatul în acest moment important din viaţa lui, iar dacă ea nu mai este, măcar familia ei să-i fie aproape prinţului în ziua cea mare.

Prinţul Harry îi va aduce un tribut mamei sale, iar informaţia a fost dată publicităţii de reprezentanţii de la Palatul Kensington. Harry vrea să se asigure că Diana va juca un rol semnificativ la nunta lui.  În memoria mamei sale, Harry i-a invitat la nuntă pe cei trei fraţi ai Dianei, Charles Spencer, Lady Jane Fellowes şi Lady Sarah McCorquodale, care vor veni ls eveniment însoţiţi de familiile lor.

Ba mai mult, una dintre mătuşile lui Harry, Lady Jane, va ţine un discurs în timpul slujbei. Într-o declaraţie oficială, purtătorii de cuvânt de la Palatul Kensington au transmis: "Pe lângă faptul că are sprijinul Reginei, al tatălui său, prinţul de Wales, şi al fratelui său, Prinţul William, care va fi cavaler de onoare, prinţul Harry doreşte să-i implice şi pe membrii familiei din partea mamei sale la nuntă. Toţi cei trei fraţi ai Dianei, prinţesa de Wales, vor participa la eveniment, iar Lady Jane Fellowes va ţine un discurs. Prinţul Harry şi Meghan Markle se simt onoraţi că Lady Jane va vorbi în numele familiei şi că va fi cea care va ajuta la sărbătorirea memoriei Dianei în ziua nunţii."

Charles Spencer,  în vârstă de 53 de ani, este fratele regretatei Diana. Lady Sarah McCorquodale, în vârstă de 63 de ani, este cel mai mare dintre copiii Spencer şi este cea care s-a întâlnit cu prinţul Charles în 1977, înaintea Dianei, pe când Lady Jane Fellowes, în vârstă de 61 de ani, este sora mai mare a Dianei, care s-a căsătorit cu Robert Fellowes, fost secretar privat al reginei.

Earl, Sarah şi Jane.

Foto: Arhiva OK!, Getty Images

Modifică Setările