News

Harry s-a întors acasă, în Canada, iar Meghan nu-şi poate ascunde încântarea. E toată numai un zâmbet, într-o plimbare cu Archie şi căţeii!

Harry s-a întors acasă, în Canada, iar Meghan nu-şi poate ascunde încântarea. E toată numai un zâmbet, într-o plimbare cu Archie şi căţeii! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Meghan Markle şi-a dus fiul la plimbare prin pădure luni dimineaţa, în Vancouver, Canada, şi întreaga lume poate vedea cât de fericită era la numai câteva ore după ce soţul ei recunoştea, în mod public, că despărţirea de familia lui îi provoacă o mare tristeţe.

Prinţul Harry a fost fotografiat la aeroportul din Vancouver, luni seara, când s-a întors din vizita lui din Marea Britanie, unde şi-a îndeplinit ultimele îndatoriri regale şi a vorbit, în faţa lumii întregi, despre despărţirea de monarhia britanică. După două săptămâni petrecute în UK, Harry a revenit în sânul familiei lui, însă n-am putut zări niciun zâmbet pe chipul său odată ce a ajuns în Canada.

Prin contrast, Meghan nu şi-a putut ascunde încântarea în aceeaşi zi în care soţul ei s-a întors în noua lor casă. De fapt, stai să te şi gândeşti cum de Meghan a putut fi fotografiată prin pădure frontal, astfel încât să i se vadă zâmbetul larg. Cel mai probabil, Markle şi-a luat cu ea un fotograf în plină pădure, pentru a imortaliza starea bună în care se află în acest moment.

Nu puţine sunt vocile care susţin că, în toată nebunia declanşată de retragerea Ducilor de Sussex din familia regală, Meghan e singura care se bucură de rezultat. Ea ar fi fost cea care şi-a dorit cel mai mult părăsirea Marii Britanii şi a Casei Regale, iar soţul ei n-a făcut decât să-i îndeplinească acesteia dorinţa.

Modifică Setările