News

Harry se simte vinovat pentru moartea bunicului său. Ce îl macină pe Prinţ

Harry se simte vinovat pentru moartea bunicului său. Ce îl macină pe Prinţ

Familia regală este în doliu după pierderea prinţului Philip. Harry suferă însă cel mai mult, deoarece nu a avut ocazia să-şi ia rămas bun de la bunicul său.

În timp ce sănătatea îi punea tot mai multe probleme lui Philip, care a suferit şi o intervenţie la inimă în timpul celor 28 de zile petrecute în spital, ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, nu s-a întors niciodată acasă pentru a-l vedea, în ciuda faptului că a fost sfătuit să facă asta luna trecută. 

“Acum prinţul Harry se simte vinovat că nu a fost acolo pentru a-şi lua rămas bun de la prinţul Philip”, a declarat o sursă pentru OK!

Cu toate acestea, Prinţul poate că va reuşi să depăşească momentul dacă va participa la înmormântarea bunicului său.

„Aranjamentele funerare sunt deja puse în aplicare”, a spus o sursă, adăugând că regina Elisabeta, care „are inima frântă” din cauza morţii soţului ei după 73 de ani de căsătorie , speră că Harry se va alătura familiei şi îi va aduce un ultim omagiu lui Philip. „Regina vrea ca Harry să fie acolo”.

Dar Regina nu este singura care luptă ca nepotul ei să fie prezent la slujbă. Harry speră că se va putea întoarce acasă pentru a-şi cinsti bunicul, cu care a avut o legătură strânsă", a adăugat o persoană din anturajul familiei. 

Soţul reginei Elisabeta a murit la Castelul Windsor. Prinţul Philip era născut în zodia Gemeni şi urma să împlinească pe 10 iunie 100 de ani.

Regina, în vârstă de 94 de ani, le-a dat vestea pentru prima oară copiilor, lui Charles , prinţului Andrew şi prinţesei Anne. Când au aflat,William şi Harry au fost devastaţi. Din păcate, nu este clar dacă Harry şiMeghan Markle vor putea participa la înmormântare din cauza pandemiei în desfăşurare. Guvernul Marii Britanii a pus blocat ţara până în iunie, cerând persoanelor care vin din străinătate să prezinte două teste negative COVID-19 şi să rămână în carantină pentru 10 zile.

Philip, care a renunţat la îndatoririle regale în 2017, a întâmpinat de-a lungul anilor mai multe probleme de sănătate. 

În decembrie 2011, a fost tratat pentru o arteră coronariană blocată la spitalul Papworth din Cambridgeshire, iar un an mai târziu pentru o infecţie la vezica urinară. Afecţiunea l-a forţat să rateze Jubileul de diamant al Reginei. Philip a suferit, de asemenea, o intervenţie chirurgicală la abdomen în 2013 şi a început să folosească aparat auditiv în anul următor, la vârsta de 93 de ani.

Cu un an înainte de a-şi anunţa retragerea, Philip a renunţat la evenimentul aniversar al Bătăliei din Iutlanda, iar asta din cauza unei boli minore. 

În decembrie 2019, ducele a petrecut patru nopţi la spitalul King Edward din cauza unei „afecţiuni preexistente”. A reuşit să se întoarcă acasă de Crăciun şi a sărbătorit împreună cu regina la Sandringham. În 2019, el a provocat un accident rutier şi şi-a predat voluntar permisul de conducere.

Anul acesta, în luna februarie, problemele de sănătate l-au doborât. Prinţul a ajuns în spital pentru 28 de zile. Deşi se simţea slăbit a revenit la castel, simţându-şi, probabil, sfârşitul.

 

Modifică Setările