Case Regale

Harry şi Meghan Markle rup legătura cu William şi Kate Middleton? Totul se va întâmpla în luna mai!

Harry şi Meghan Markle rup legătura cu William şi Kate Middleton? Totul se va întâmpla în luna mai!

Cunoscuţi ca doi fraţi foarte apropiaţi, care se implică la fel de mult în tot ceea ce ţine de familia regală britanică, Prinţul William şi Prinţul Harry ar putea rupe unele legături.

Odată cu nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, activitatea Ducilor de Sussex a devenit foarte intensă, iar jurnaliştii de la People notează că acest lucru le-ar putea afecta implicarea în cauzele nobile Ducilor de Cambridge.

Potrivit presei britanice, Fundaţia Regală a Ducilor de Sussex şi Cambridge s-ar putea separa începând cu luna mai a anului viitor, după ce Meghan Markle va deveni mamă. Astfel, biroul comun pe care Harry şi William îl impart va fi împărţit în două birouri separate, pentru ca Ducii de Sussex să poată avea propriile lor patronate.

„Apariţia lui Meghan Markle în viaţa Prinţului Harry a schimbat lucrurile la casa regală britanică. Însă este un lucru bun, deoarece Ducii de Sussex vor putea avea organizaţiile lor caritabile“, a spus Sally Bedell Smith, o scriitoare apropiată familiei regale.

Din câte se pare, Meghan şi Harry ştiu deja în ce proiecte umanitare vor să se implice, iar multe dintre ele nu sunt de interes pentru William şi Kate.