Meghan & Harry

Harry şi Meghan, noua viaţă în SUA: Primele poze, primele apariţii TV şi răfuiala cu tatăl cel "mincinos"

de admin

Harry şi Meghan, noua viaţă în SUA: Primele poze, primele apariţii TV şi răfuiala cu tatăl cel "mincinos" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry viaţa merge mai departe, în ciuda pandemiei.

Iar odată cu relocarea lor în Los Angeles, cei doi n-au stat degeaba. Prima lor apariţie semnfiicativă a fost pe 16 aprilie, când foştii duci de Sussex au fost fotografiaţi împărţind mâncare rezidenţilor bolnavi cronici din zona West Hollywood din Los Angeles, după ce s-au înscris ca voluntari pentru organizaţia Project Angel Food.

Două zile mai târziu, ca semn că Meghan şi Harry au devenit una dintre ţintele preferate ale paparazzilor, aceştia au fost fotografiaţi în timp ce-şi plimbau cei doi câini pe străzile din Los Angeles. Cei doi au purtat două batice la gură, pe post de mască sanitară devenită obligatorie în Los Angeles, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei doi au părut într-o dispoziţie de milioane şi foarte în largul lor, în timpul ieşirii cu cele două patrupede, fiind însoţiţi discret de o gardă de corp.

Cel mai recent, Meghan a putut fi văzută şi la televizor, la emisiunea Good Morning America, într-o înregistrare datând de anul trecut, în care aceasta vorbeşte despre experienţa ei de narator al unui documentar despre elefanţi, ce poate fi văzut pe canalul Disney.

Este cunoscut, deja, faptul că Meghan a acceptat această ofertă din partea celor de la Disney, în schimbul unei donaţii făcute de aceştia către organizaţia caritabilă Elephants Without Borders.

Între timp, la Londra a început procesul pe care Meghan Markle l-a intentat publicaţiei Mail on Sunday pentru defăimare şi invazie a vieţii private, după ce acest tabloid a făcut publice fragmente din corespondenţa acesteia cu tatăl ei, Thomas Markle.

Într-o serie de mesaje de tip text, pe care avocaţii lui Meghan le-au predat Curţii, se vede intenţia acesteia şi a Prinţului Harry de a lua legătura cu Thomas, înainte de nunta lor. Din motive greu de înţeles, acesta nu le-a răspuns celo doi la mesaje. Când Meghan a aflat despre infarctul tatălui ei din presă, aceasta i-a trimis următorul mesaj:  “Am încercat să dau de tine tot weekendul, dar nu răspunzi la telefon şi nici la mesajele noastre. Sunt foarte îngrijorată din cauza sănătăţii şi siguranţei tale şi am luat toate măsurile pentru a te proteja, dar nu ştiu ce am putea să mai facem pentru tine, dacă nu ne răspunzi la mesaje. Ai nevoie de ajutor? Vrei să trimitem din nou echipa de securitate la tine? Îmi pare rău să aflu că eşti în spital, dar am nevoie să ne contactezi. La ce spital eşti?”, i-ar fi scris Meghan.

În aceste documente înaintate Curţii, Meghan a declarat că ultimul semn pe care i l-a dat tatăl ei a fost un apel ratat, la ora 4.57 am, pe 19 mai 2018, în dimineaţa nunţii ei cu Prinţul Harry. De atunci, cei doi au mai corespondat doar prin intermediul scrisorilor.

Cine minte, până la urmă?

Foto: Profimedia