Meghan & Harry

Harry şi Meghan, rege şi regină în... Africa! De ce vor cei doi să se mute acolo cu bebeluşul lor?

Harry şi Meghan, rege şi regină în... Africa! De ce vor cei doi să se mute acolo cu bebeluşul lor? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Un ziar britanic a relatat prima oară despre dorinţa Ducilor de Sussex de a se muta în Africa, imediat după naşterea micuţului lor. Dar de ce au făcut aceştia alegerea de a se desprinde de Buckingham şi cât de adevărată este?

Potrivit ziarelor britanice, Meghan şi Harry au fost sfătuiţi de către cei din cabinetul lor să se mute pentru câţiva ani în Africa, trăind câţiva ani sabatici, departe de îndatoririle regale din Marea Britanie. În acest fel, micuţul lor ar avea parte de o creştere normală, departe de suveranitate, dar şi de atenţia constantă a presei internaţionale.

Piers Morgan, jurnalist DailyMail, trage, însă, un semnal de alarmă asupra acestei decizii, menţionând că o astfel de mişcare ar atrage costuri uriaşe din buzunarul britanicilor plătitori de taxe şi totul pentru ca cei doi să aibă ocazia să fie rege şi regină. Căci da, Piers crede că în spatele deciziei de a pleca în Africa nu este temerea în legătură cu siguranţa lor ori a copilului lor, ci dorinţa imposibilă de a fi şi ei să fie suverani.

Jurnalistul susţine că intenţiile celor doi sunt izvorâte, efectiv, din invidia pe care o au asupra Ducilor de Cambridge, care, inevitabil, vor fi rege şi regină la un moment dat. Piers Morgan spune, însă, că în spatele acestui capriciu ar putea sta nefericirea britanicilor, care ar trebui să susţină stilul de viaţă exagerat al Ducilor de Sussex.

De unde ar veni toţi banii pentru a plăti toate acestea? Din taxele pe care britanicii le plătesc. Gândiţi-vă cât ar costa paza lor 24/7, dar şi staff-ul uriaş al lui Meghan. S-ar putea ridica la milioane. Nu că ”reginei” Meghan i-ar păsa. De când a intrat în familia regală britanică a cheltuit atâţia bani încât oamenii au botezat-o ”Meghan Antoinette”, cu referire la cheltuitoare regină franceză a secolului 18”, scrie Piers Morgan într-un articol de pe DailyMail.

Piers face şi o trecere în revistă a tuturor cheltuielilor făcute de Meghan de când s-a căsătorit cu Harry. El aminteşte nunta de 40 de milioane de dolari, rochia de mireasă Clare Waight Keller de jumătate de milion de dolari, sume plătite cu banii contribuabililor. Jurnalistul punctează şi baby shower-ul de 500,000 de dolari într-un hotel de cinci stele din New York, plimbările cu private jets-urile şi alte extravaganţe, în urma cărora Meghan a donat doar... florile folosite la baby shower. Chiar şi proprietatea în valoare de 4 milioane de dolari şi renovările grandioase se adaugă pe lista cheltuielilor nesăbuite ale Ducesei de Sussex.