Royals

Harry şi Meghan şi-au cumpărat casa visurilor în Santa Barbara. Fotografii cu locuinţa de 14,7 milioane de dolari

Harry şi Meghan şi-au cumpărat casa visurilor în Santa Barbara. Fotografii cu locuinţa de 14,7 milioane de dolari camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Acesta este semnul cel mai clar că Harry şi Meghan vor să se stabilească permanent în California.

Ei bine, foştii duci de Sussex şi-au cumpărat propria lor casă în Santa Barbara, localitate foarte populară printre vedete, aflată la circa 150 km depărtare de Los Angeles.

Ştirea este cât se poate de oficială, fiind confirmată de un reprezentant al cuplului. Acesta susţine că Harry, Meghan şi fiul lor, Archie, s-au mutat în casă nouă încă din luna iulie. 

"S-au stabilit într-o comunitate foarte liniştită şi speră că le va fi respectată intimitatea atât lor, ca familie, cât şi vecinilor lor", spune purtătorul de cuvânt al cuplului. În Santa Barbara s-a format una dintre cele mai exclusiviste şi bogate comunităţi din Statele Unite, aici având case şi celebrităţi precum Oprah Winfrey, Tom Cruise sau Ellen DeGeneres.

Casa celor doi, construită în 2003, este situată în zona exclusivistă Montecito, are 9 dormitoare şi 16 băi şi i-a costat pe foştii duci 14,7 milioane de dolari. Locuinţa se întinde pe 1.347 mp locuibili şi are un teren imens, de circa 21.000 mp.

Pe acest teren există şi o casă de oaspeţi cu două dormitoare şi două băi, care ar putea deveni reşedinţa mamei lui Meghan, Doria Ragland, care are şi rolul de bonă a micuţului Archie.

Înainte de a-şi cumpăra această casă, Harry şi Meghan au locuit în reşedinţa somptuoasă din Beverly Hills a regizorului Tyler Perry, care conţine 12 dormitoare şi opt băi. Cu toate acestea, Prinţul Harry nu se simţea în largul său acolo. Chiar dacă a crescut în palate, acesta preferă casele mai mici şi mai intime, deşi achiziţia din Santa Barbara nu este chiar o căsuţă de mici dimensiuni.

Este o schimbare radicală faţă de relativ modestul conac Frogmore Cottage din Windsor, UK, acolo unde au locuit prima dată în calitate de Duci de Sussex, înainte să părăsească definitiv familia regală britanică.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările