Meghan & Harry

Harry şi Meghan şi-au şters urmele din Anglia. Şi-au strâns toate lucrurile din reşedinţa lor regală în toiul nopţii!

Harry şi Meghan şi-au şters urmele din Anglia. Şi-au strâns toate lucrurile din reşedinţa lor regală în toiul nopţii! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Este cel mai clar semn că nu se vor mai întoarce în UK.

Cel mai recent, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au strâns toate lucrurile pe care le lăsaseră în urmă, în reşedinţa lor regală de la Frogmore Cottage, şi i-au dat cheile Prinţesei Eugenie, care se va muta acolo împreună cu soţul ei, Jack Brooksbank.

Casa situată pe domeniul Windsor are cinci dormitoare şi a fost renovată la cererea Ducilor de Sussex, atunci când aceştia locuiau încă în Anglia împreună cu fiul lor, Archie.

Lucrurile celor doi au fost strânse în toiul nopţii, atunci când mai multe maşini de trasnport marfă au fost văzute în faţa casei. Este clar că Harry şi Meghan au vrut să ţină secretă această acţiune a lor, una care ne dă de înţeles că cei doi au hotărât să se mute permanent în Los Angeles.

Frogmore Cottage a fost redecorată pentru o familie cu copil mic, aşa că este locul perfect în care Prinţesa Eugenie să locuiască alături de bebeluşul ei, unul care va veni pe lume la începutul anului viitor. Cât despre costul renovărilor, unul pentru care ducii au fost foarte criticaţi de către contribuabili, acesta s-a ridicat la suma de 4,3 milioane de dolari. Harry şi Meghan au reuşit să acopere această sumă anul acesta, din banii încasaţi în urma semnării unui contract cu Netflix pentru producerea de documentare cu ei în prim plan.

Dacă ducilor nu le-a plăcut să locuiască în această casă din Windsor, noii locatari Eugenie şi Jack sunt încântaţi să se mute acolo.

Comentarii

Modifică Setările