Meghan & Harry

Harry şi Meghan sunt atât de insuportabili ca şefi? Încă o angajată de-a lor demisionează, după doar un an

Harry şi Meghan sunt atât de insuportabili ca şefi? Încă o angajată de-a lor demisionează, după doar un an camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

E drept că interviul lor mult discutat a stins ecourile acuzaţiilor de bullying aduse de foşti angajaţi din Marea Britanie. 

Acum, însă, de întoarcem inevitabil la ele. Directorul executiv al fundaţiei lor umanitare, Archewell, a renunţat la post după doar un an. 

Este vorba despre Catherine St-Laurent, care a ocupat funcţia de mai sus din aprilie 2020. De astăzi, însă, aceasta a fost înlocuită de fostul şef de PR din UK al Ducilor de Sussex, pe numele lui James Holt.

Fosta directoare susţine că va continua să aibă un rol de consilier în cadrul fundaţiei Archewell, dar acest lucru poate fi doar un rol onorific. O sursă apropiată fundaţiei, citată de tabloidele americane, spune că această ştire este aproape şocantă, deoarece Catherine avea o experienţă extraordinară în domeniu şi era o mare speranţă pentru conducerea organizaţiei lor.

Ştirea vine la puţin timp după ce, în Marea Britanie, au făcut vâlvă acuzaţiile de hărţuire emoţională aduse Ducilor de Sussex, în special lui Meghan, din partea foştilor angajaţi de la Palatul Kensington. După ce aceştia au făcut o serie de declaraţii în presa btitanică, se zvoneşte că familia regală a angajat o firmă de avocatură pentru a verifica dacă aceste acuzaţii sunt fondate şi dacă aceşti angajaţi îşi pot susţine cazul.

Comentarii

Modifică Setările