Meghan & Harry

"Harry va fi un suflet pierdut în Los Angeles!" Cine spune asta şi de ce?

"Harry va fi un suflet pierdut în Los Angeles!" Cine spune asta şi de ce? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Prinţul Harry este un suflet pierdut în însoritul Los Angeles. 

Este ceea ce susţine autorul mai multor biografii regale, scriitorul Tom Quinn, care, într-un interviu pentru postul TV Channel 5, a declarat că prinţului îi va fi mai greu să se adapteze în Los Angeles decât i-a fost lui Meghan Markle la Londra. 

Cred că Harry va fi un suflet pierdut în State. Îi va fi mult mai greu lui în America decât lui Meghan în Anglia. El nu e atât de puternic precum este ea, a declarat expertul regal. 

Declaraţia acestuia vine după cea a altui biograf regal, Andrew Morton, care susţine că lui Harry îi va fi foarte greu să se descurce cu paparazzii cei insistenţi din Los Angeles, care nu vor mai avea respectul celor din Anglia natală atunci când întâlnesc o faţă regală. 

Apropiaţi ai prinţului de 35 de ani susţin că Harry se simte fără un sens în Los Angeles, acolo unde locuieşte alături de Meghan şi fiul lor de un an, Archie, şi că îi este dor de viaţa lui bine pusă la punct din Anglia, acolo unde avea un program şi responsabilităţi.

Acum, Harry duce o existenţă oarecum haotică, fără un job şi fără prieteni apropiaţi cu care să petreacă timpul, ca în Anglia. 

Asta înseamnă, până la urmă, independenţa faţă de familia regală...