News

Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol

Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Verdictul final! Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol. A fost condamnat la închisoare! 

După ani întregi de procese, de audieri, de plângeri, iată că scandalul a ajuns la final! Judecătorii din New York l-au găsit vinovat pe fostul producător de filme Harvey Weinstein în procesul de agresiune sexuală şi de viol în care este implicat. Verdictul final în acest caz a fost în mâinile unui juriu format din 7 bărbaţi şi 5 femei. Curtea Supremă din New York a hotărât ca el să fie condamnat la închisoare.

Povestea cu final nefericit pentru Harvey Weinstein a început în anul 2017 când a fost acuzat de cel puţin 8 femei de hărţuire şi agresiune sexuală. Pe parcursul timpului, numeroase femei au dezvăluit că au fost şi ele abuzate sexual de către acesta. Multe celebrităţi au făcut declaraţii printre care: Angelina Jolie, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Rosanna Arquette, Ashley Judd, Rose McGowan, Asia Argento, Mira Sorvino, Kate Beckinsale şi Cara Delevingne. 

La dosar, un cuvânt important l-au avut apropiaţii acestuia, prietenii şi membri ai familiei. Mulţi l-au condamnat pe fostul producător de filme. 

O actriţă violată de Harvey Weinstein a făcut public un filmuleţ în care este agresată de producătorul american

Actriţa Melissa Thompson, una dintre actriţele care au depus plângere împotriva producătorului, şi care îl acuză pe Harvey Weinstein că a violat-o, a făcut public un filmuleţ prin care demonstrează că americanul o pipăie. Filmarea a fost realizată în anul 2011 şi a avut loc chiar la prima întâlnire dintre Harvey Weinstein şi Melissa Thompson.

În imaginile făcute publice de Sky News se poate vedea cum producătorul o pipăie pe mâini şi pe picioare pe actriţă şi, mai mult decât atât, încearcă să îi facă masaj acesteia.