News

Harvey Weinstein, bolnav de coronavirus în închisoare

Harvey  Weinstein, bolnav de coronavirus în închisoare

Fostul producător hollywoodian, acuzat de multiple agresiuni sexuale, primise o grea sentinţă. Însă karma a avut o sentinţă şi mai dură pentru el

Harvey Weinstein are de executat o sentinţă de 23 de ani în închisoare, primită pe 11 martie. Dar, potrivit avocaţilor lui, mogulul căzut în dizgraţie nu va putea duce la capăt sentinţa, având în vedere starea şubredă de sănătate pe care o are la 68 de ani. 

Acum, însă, îndoielile despre supravieţuirea lui Weinstein după gratii s-au triplat pentru că fostul producător a fost testat pozitiv cu coronavirus. Un diagnostic greu având în vedere vârsta lui şi starea fizică foarte proastă. După primirea sentinţei, Weinstein a mai petrecut timp şi la spitalul Bellevue din Manhattan pentru nişte controale: are probleme cu inima, e diabetic şi este hipertensiv.

Weinstein se află acum în izolare la Wende Correctional Facility, o închisoare de maximă securitate la est de Buffalo, statul New York. Rezultatul testului a fost primit ieri, iar autorităţile sunt îngrijorate acum în privinţa ofiţerilor din închisoare cu care Weinstein a intrat în contact (şi care nu au echipoament de protecţie adecvat), pentru că astfel se riscă un adevărat focar în instituţia unde se află celebrul condamnat. Mai multe persoane au fost puse în carantină în urma diagnosticului primit de Weinstein.

Foto: Getty Images

Modifică Setările