Spectacole

Havasi readuce furtuna muzicală la Sala Palatului

Havasi readuce furtuna muzicală la Sala Palatului

Cel mai rapid pianist din lume revine la Bucureşti pe scena Sălii Palatului pentru un nou spectacol grandios, în care publicul va putea reasculta live impresionanta melodie „The Storm“.

După extraordinarul succes al concertului susţinut de Havasi la Bucureşti în toamna anului trecut, binecunoscutul pianist revine pe scena Sălii Palatului cu un nou show. Este vorba de impresionantul „Symphonic Concert Show“, de data aceasta într-o nouă înfăţişare, care va fi prezentat publicului din ţara noastră pe 3 noiembrie 2012.

La primul său concert în România, Havasi şi-a fascinat pur şi simplu audienţa care, după mai bine de două ore de spectacol, a părăsit sala aplaudând. Anul trecut, renumitul pianist ungur a reuşit să aducă pe aceeaşi scenă peste 100 de artişti din întreagă lume: peste 50 de instrumentişti, un cor impresionant acompaniat de toboşari japonezi şi 15 solişti.

Anul acesta, el va readuce în faţa publicul proiectul „Symphonic Concert Show“, care a suferit, între timp, unele modificări: şase scene muzicale, legate între ele, vor ghida audienţa printr-o serie de stări de spirit ce fac ca spectacolul să fie descris ca un carusel al emoţiilor. Producţia spectaculoasă va cuprinde elemente diferite, dar conectate între ele prin pasiunea pentru arte nemărginită a lui Havasi: de la ineditele „Pensula şi Pianul“ şi „Drum and Piano“ la celebra „The Storm“ şi emoţionanta „The Unbending Tree“.„Symphonic Concert Show“ reprezintă una dintre cele mai grandioase producţii ale momentului, în care imagini inedite însoţesc trăirile muzicale în timp ce sute de lumini pulsează în ritmurile muzicii.

„Cel mai rapid pianist al lumii“, deţinător al 11 discuri de platină, Havasi este unul dintre reprezentanţii de seamă ai muzicii clasice actuale. Pasiunea, talentul şi dorinţa sa de a arăta întregii lumi frumuseţea proiectelor sale l-au adus în faţa a peste 200 de milioane de oameni ce i-au urmărit în ultimii 3 ani concertele.

Biletele pentru concertul pe cae havasi îl va susţine la Bucureşti vor fi disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro şi vor avea preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.

Foto: pagina oficială