News

Heath Ledger a murit exact acum 13 ani, la 28 de ani. Ultimele cuvinte ale actorului: „Sunt OK, ştiu eu ce fac!”

Heath Ledger a murit exact acum 13 ani, la 28 de ani. Ultimele cuvinte ale actorului: „Sunt OK, ştiu eu ce fac!”

Pe 22 ianuarie 2008, actorul australian Heath Ledger a murit din cauza unei supradoze cu medicamente, la numai 28 de ani. Întreaga lume a fost şocată de vestea dispariţiei premature a starului din Joker, mai ales că actorul se afla în apogeul carierei sale. Ce s-a întâmplat în ziua în care a murit Heath?

Pe plan profesional, toate îi mergeau din plin lui Ledger, însă, în viaţa lui personală, lucrurile nu erau deloc OK. Nu numai că lua droguri cu nemiluita, dar starul hollywoodian suferea şi din cauza insomniei, reuşind, de multe ori, să doarmă numai câte două ore pe noapte. În plus, relaţia cu mult îndrăgita lui Michelle Williams, mama fiicei lui, se încheiase definitiv. Din păcate, toate acestea au contribuit la decesul prematur al acestuia.

În mod oficial, cauza morţii lui Heath este supradoză accidentală, însă automedicarea pe care o practica actorul era un obicei neînţeles şi neaprobat de cei din jurul lui. „Săptămâna trecută cred că am dormit vreo două ore pe noapte”, a recunoscut actorul pentru The New York Times. „Nu puteam să-mi opresc deloc gândurile. Trupul meu erau extenuat, dar mintea nu se liniştea deloc.”

După asemenea destăinuire, Ledger a adăugat că, într-o noapte, a luat un somnifer, Ambien, ca să poată adormi. Când şi-a dat seama că n-a funcţionat, a mai luat o pastilă. Apoi, s-a trezit în numai o oră ca să-şi dea seama că mintea lui are în continuare cât se putea de alertă.

Comentarii

Modifică Setările