News

Heather Locklear a ieşit de la dezintoxicare şi a intrat în carantină. Actriţa din "Melrose Place" e decisă să renunţe la alcool. Cum arată acum


Heather Locklear a ieşit de la dezintoxicare şi a intrat în carantină. Actriţa din "Melrose Place" e decisă să renunţe la alcool. Cum arată acum camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În plină pandemie, Heather Locklear a decis să se izoleze acasă, cu familia.

Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood a suferit o transformare totală după ce a fost doborâtă de dependenţa de alcool. Acum a renunţat la distrugătorul viciu şi începe să revină pe linia de plutire. În urmă cu doi an, Heather Locklear a fost arestată de două într-o perioadă scurtă de timp. Blonda şi-a agresat mama, iubitul şi a demarat un atac asupra unor cu ofiţeri de poliţie, iar asta în timp ce se afla sub influenţa licorilor bahice. Reabilitarea a fost ordonată de instanţă. 

Locklear se luptă de ani buni cu abuzul de substanţe şi încearcă să facă faţă bolilor mintale. Actriţa a mai fost internată la psihiatrie şi a urmat tratamente de reabilitare pentru dependenţele pe care le are.

După ultimele fotografii, actriţa de 58 de ani arată mai bine şi încearcă să revină la forma de altădată. Locklear este sprijinită în această perioadă de iubitului ei, Chris Heisser, şi de fiica sa de 22 de ani, Ava Sambora.

Heather a fost văzută glumind şi râzând cu membrii familiei sale într-o atmosferă relaxată. Vedeta serialului „Melrose Place” şi-a reîntâlnit iubitul din liceu, dar abia de curând au început să reia legătura.

 

Modifică Setările