Vedete

Heather Locklear, complet schimbată! Nu mai este diva blondă de altă dată. Care este proiectul actriţei, după o pauză lungă

Heather Locklear, complet schimbată! Nu mai este diva blondă de altă dată. Care este proiectul actriţei, după o pauză lungă camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Heather Locklear, celebra blondă sexy din Melrose Place revine pe micile ecrane, pe platforma Lifetime, însă este complet schimbată.

Anii au trecut, iar ea nu mai este diva de altă dată. Actriţa acum în vârstă de 59 de ani nu a mai filmat de câţiva ani buni. Ultimul său rol principal a fost în 2007, în producţia Angels Fall. Americanca a fost căsătorită cu Richie Sambora şi Tommy Lee şi are o fiică pe nume Ava Sambora.

Blonda se pregăteşte de revenirea pe micile ecrane în producţia “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story.”, o dramă bazată pe o carte inspiraţională cu acelaşi titlu scrisă de Kristine şi regretatul său soţ Dr. Richard Carlson, care a alocat mai bine de 100 de săptămânii scrierii acestui proiect încă considerat una dintre cele mai rapid vândute best-seller-uri din toate timpurile în peste 15 milioane de copii.

Cunoscuta actriţă a apărut marţi într-un promo al filmelor de toamnă Lifetime, unde dezvăluie teama sa de a reveni pe micile ecrane cu un rol atipic ei, după ce patru ani a stat departe de lumea filmului.

”M-am temut de aspectul acesta provocator”, spune Heather Locklear, după ce în 2018 a trecut prin oprobriul public în urma unei supradoze. A urmat o perioadă de reabilitare, dar şi un alt scandal, căci actriţa a fost arestată după presupusul atac asupra unui om al legii, care fusese chemat în timpul unui conflict casnic.

Producătorul celei mai recente drame în care apare Heather Locklear este Meghan McCain.

Foto: Instagram şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările