News

Heather Locklear, internată de urgenţă după o supradoză de droguri

Heather Locklear, internată de urgenţă după o supradoză de droguri

VENTURA, CA - FEBRUARY 25: (EDITORS NOTE: Best quality available) In this handout photo provided by the Ventura County Sheriffs Office, actress Heather Locklear is seen in a police booking photo after her arrest on charges of suspicion of domestic battery and assaulting a peace officer February 25, 2018 in Ventura, California. Police were called to Locklears Thousand Oaks home after reports of a domestic battery. Locklear was released after posting bail. (Photo by Ventura County Sheriffs Office via Getty Images)

Actriţa de 56 de ani se afundă tot mai tare în criza în care a intrat în acest an. De data aceasta, a reuşit tripleta de coşmar: închisoare, surpadoză şi spitalizare!

Paramedicii au fost chemaţi de urgenţă la reşedinţa actriţei din Thousand Oaks, California, spunându-li-se că este vorba despre o femeie de 56 de ani care e posibil să fi luat o surpadoză de droguri. S-a întâmplat ieri, la ora 3 după-masă - la doar câteva ore după ce Heather a fost eliberată din închisoare, unde petrecuse aproape 12 ore. Cum ajunsese după gratii? Atacase un ofiţer de poliţie care sosise la reşedinţa ei în urma unui apel ce reclama un scandal la acea adresă, duminică seara, puţin după ore 23:00. Cea care provocase scandalul fusese Heather, care se certa violent cu prietenii şi familia, fiind evident consumul ei de alcool şi stupefiante. Când unul dintre ofiţerii de poliţie a încercat s-o liniştească, Heather l-a lovit.

Este a doua oară în ultimele două săptămâni când Heather ajunge la spital. Pe 18 iunie a fost internată după ce a ameninţat că se împuşcă şi a respins într-un mod brutal tentativa părinţilor ei de-a o ajuta: l-a lovit pe tatăl ei, iar pe mama sa a încercat s-o strângă de gât. Primul semnal al stării grave în care se află actriţa a apărut în februarie, când a fost arestată după ce şi-a bătut iubitul şi a atacat trei ofiţeri de poliţie.