News

Heidi Klum, înşelată de iubitul tinerel

Heidi Klum, înşelată de iubitul tinerel

Exclusive... 52378751 Couple Heidi Klum and Vito Schnabel are spotted enjoying a vacation together on the beach in Costa Rica on April 14, 2017. With rumors swirling that the pair had split, they looked very much in love as they spent their last day together, relaxing on the beach and surfing. ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** Model Heidi Klum traveled to San Jose, Costa Rica on April 14, 2017 for a romantic getaway with her boyfriend Vito Schnabel. The duo were seen packing on PDA at the beach on the paradisiac island. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: NO USA,NO UNITED KINGDOM,NO GERMANY,NO ITALY,NO AUSTRALIA,NO CANADA

Au o relaţie on-off de mai mulţi ani, aşa că nu mai ţinem pasul cu împăcările şi despărţirile lor. Cert e că acum Vito Schnabel, iubitul mult mai tânăr al lui Heidi, a fost surprins cu o altă femeie. A înşelat-o pe Heidi Klum? Vito şi Heidi au avut o relaţie pătimaşă RadarOnline titrează că tânărul de 30 de ani a călcat din nou strâmb în relaţia cu supermodelul. Vito a fost prins alături de o femeie misterioasă, în toiul nopţii, în ipostaze dintre cele mai drăgăstoase. Chipurile, acesta săruta şi îmbrăţişa o brunetă focoasă, în timp ce iubita sa, îndrăgitul supermodel în vârstă de 44 de ani, se afla acasă.

Unii spun, însă, că Vito şi Heidi au luat din nou o pauză, de aici şi atitudinea pozitivă a supermodelului la o zi după ce au apărut zvonurile că iubitul său săruta o altă femeie. Aşadar, să fie cei doi, din nou, despărţiţi? Sau pur şi simplu e vorba de un comportament acceptat?

Cert e că Vito a oferit o declaraţie despre cele întâmplate, menţionând că, de fapt, a fost vorba de o situaţie interpretată greşit, nicidecum despre infidelitate. ”Ce s-a pretins este, de fapt, o interpretare greşită a unei situaţii complet nevinovate. Ceea ce se vede în imagini nu e nimic mai mult decât un ”la revedere” spus unui prieten de familie.”, s-a scuzat Vito Schnabel.

În aprilie, Heidi Klum şi Vito Schnabel au fost în vacanţă în Costa Rica

Amintim că Heidi a început relaţia cu Vito în 2014, la puţin timp după ce a divorţat de Seal, tatăl celor patru copii ai ei. În timpul relaţiei cu Vito, Heidi a trecut cu vederea peste mai multe infidelităţi.