Vedete

Heidi Klum, super sexy la 45 de ani! A fost fotografiată fără sutien, iar imaginea a ajuns pe internet

Heidi Klum, super sexy la 45 de ani! A fost fotografiată fără sutien, iar imaginea a ajuns pe internet camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nu este niciun secret că Heidi Klum este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi că a reuşit, de-a lungul anilor, să atragă privirile multor bărbaţi celebri.

Ajunsă la 45 de ani, Heidi Klum are în prezent o relaţie cu Tom Kaulitz, fratele geamăn al lui Bill Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel. Zilele trecute, cei doi au fost fotografiaţi pe plajele din Mexic în timp ce se relaxau, însă fotografiile care au făcut înconjurul internetului sunt două imagini pe care Heidi Klum le-a postat pe internet.

Celebrul model născut în Germania a postat pe Instagram două fotografii care au reuşit să le aprindă imaginaţia fanilor. Mai întâi, ea s-a lăsat fotografiată în piscină, fără sutien, iar apoi le-a arătat fanilor o fotografie cu posteriorul ei.

Fiecaer fotografie a strâns sute de mii de like-uri şi mii de comentarii, iar astfel Heidi Klum a vrut să demonstreze că, deşi are 45 de ani, este foarte mândră de felul în care arată.