News

Helen Hunt a îmbătrânit prematur. Cum arată la 54 de ani!

Helen Hunt a îmbătrânit prematur. Cum arată la 54 de ani! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

PASADENA, CA - JANUARY 11: Actress Helen Hunt of the television show 'Shots Fired' speaks onstage during the FOX portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 11, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Este una dintre actriţele care au depăşit pragul de 50 de ani, dar timpul nu a fost deloc blând cu ea. Spre deosebire de colegele de breaslă - Halle Berry (51), Cindy Crawford (52), Sharon Stone (60), Iman (62) sau Meryl Streep (68), doar câteva exemple de celebrităţi care arată impecabil pentru vârsta lor, una dintre cele mai frumoase actriţe din anii '80-'90 a ajuns să îmbătrânească prematur.

Helen Hunt, câştigătoarea unui premiu Oscar, a patru premii Emmy şi a patru Globuri de Aur, pare să nu fi descoperit elixirul tinereţii. Ba mai mult, în ceea ce o priveşte, timpul nu a fost prea blând cu chipul său. În ultimii ani are riduri din ce în ce mai profunde, buzele vizibil mai subţiri şi faţa obosită, iar cele mai recente fotografii cu ea sunt uluitoare.

2013
2015
2017

Nemachiată, cu o pereche de ochelari de soare la ochi, Helen pare chiar mai în vârstă decât Jane Fonda (80) sau Hellen Mirren (72), cele două din urmă impresionand de fiecare dată, fie că vorbim de viaţa de zi cu zi sau de apariţiile de la galele de pemiere.

Desigur, Helen încearcă să-şi mascheze micile imperfecţiuni cu produse cosmetice atunci când participă la eveniment, însă fondul de ten, rujul sau pudra nu îi pot şterge ridurile. De apreciat este faptul că actriţa nu a apelat la operaţii estetice sau injecţii cu botox, preferând să îmbătrânească natural. Vouă cum vi se pare că a evoluat?

Cea mai recentă fotografie cu actriţa.

Iată câteva vedete peste 50 de ani care au îmbătrânit frumos!

Foto: Getty Images, Hepta

Modifică Setările