News

Helen Mirren, accident la Cannes. A căzut lată în faţa fotografilor

Helen Mirren, accident la Cannes. A căzut lată în faţa fotografilor

Helen Mirren arriving at Martinez hotel during the 71st annual Cannes Film Festival on May 12, 2018 in Cannes, France. Photo by Nasser Berzane/ABACAPRESS.COM

Helen Mirren a avut parte de un accident caraghios la Cannes. Marea actriţă în vârstă de 72 de ani păşea cu graţie spre o conferinţă de presă organizată în timpul celei de-al 71-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes când s-a trezit pe jos.

Sâmbătă, Helen a îmbrăcat haine foarte cool, pantaloni şu bluză albă şi un trench de un mov electric şi îi întâmpina pe fotografi cu zâmebtul pe buze şi cu un mers încrezător. Cu toate acestea, vedeta a fost protagonista unui accident care, din fericire, nu s-a soldat cu răni. Helen s-a împiedicat şi a căzut brusc pe burtă, fiind ajutat de oamenii din echipa sa pentru a se ridica.

Căzătura a fost una zdravănă din moment ce actriţa a rămas fără un pantof în picior, iar telefonul i-a sărit din mână. Se întâmplă şi la case mai mari să calci strâmb. Bine că a avut lângă ea oamenii potrivitţi care au ajutat-o să se pună pe picioare. Şi nu este prima dată când Mirren cade la evenimente. Actriţa a avut parte de un accident similar la premiera filmului "The Unknown Girl" la Cannes în 2016. Şi cu un an înainte şi-a pierdut echilibrul la cea de-a 65-a ediţie a Festivalului internaţional de film de la Berlinale.

Foto: Hepta

Modifică Setările