News

Helen Mirren, agresată sexual aproape zilnic, în tinereţe. „La 13 ani, un bărbat mi-a arătat organele lui genitale în tren”

Helen Mirren, agresată sexual aproape zilnic, în tinereţe. „La 13 ani, un bărbat mi-a arătat organele lui genitale în tren” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Câştigătoarea Oscarului, care este implicată în campania Luptăm împotriva agresiunii stradale, le-a declarat celor de la revista Stylist că, atunci când avea 20 şi ceva de ani, prefera să stea în casă, retrasă, pentru că nu se simţea deloc în siguranţă în oraş. De ce oare?

Dame Helen Mirren a recunoscut că un bărbat i-a arătat organele lui genitale în tren, când ea n-avea mai mult de 13 ani, şi că era, în tinereţe, agresată sexual aproape în fiecare zi. După asemenea declaraţii uimitoare, actriţa de 75 de ani şi-a dorit să adauge şi faptul că toate femeile pe care le cunoaşte ea au trecut, la un moment dat, prin asemenea experienţe regretabile şi că nimeni nu vorbea despre aşa ceva.

A fost groaznic ce mi s-a întâmplat mie la 13 ani. Şi agresorii fac aşa ceva pentru că tinerele sunt vulnerabile. Totul ţine de putere”, a declarat Mirren.Mi se întâmpla aproape zilnic să fiu agresată sexual, fie că era vorba despre tot felul de replici cu care încercau să mă agaţe, fie că mă urmăreau sau mă tratau ca pe un obiect sexual. În ceea ce priveşte expunerea bărbaţilor în faţa mea... asta era extrem! Dar mi se întâmpla o dată pe lună, câteodată şi mai des de-atât.

Modifică Setările