Vedete

Helen Mirren, apariţie fantastică la 75 de ani! Actriţa s-a îmbrăcat în roz din cap până-n picioare


Helen Mirren, apariţie fantastică la 75 de ani! Actriţa s-a îmbrăcat în roz din cap până-n picioare
camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La 75 de ani, Helen Mirren a luat pe toată lumea prin surprindere făcându-şi apariţia la un eveniment îmbrăcată în roz din cap până-n picioare. Costumul îi vedea de minune nonconformistei legende a filmului.

Helen Mirren este nu doar una dintre cele mai talentate actriţe din lume, dar şi una dintre cele mai cool. La 75 de ani, vedeta uimeşte în continuare cu replicile sale savuroase, dar şi cu ţinutele fresh. 

La evenimentul dedicat seriei 9 din filmul ”Fast and Furious”, Helen şi-a făcut apariţia într-un costum roz, accesorizat cu pantofi verzi. Vedeta şi-a strâns părul într-un coc înfăşurat apoi cu o eşarfă, etalând o pereche de cercei masivi şi dovedind că poţi arăta fresh la orice vârstă.

Câştigătoarea unui premiu Oscar în 2007, Helen a vorbit adesea cu relaxare despre percepţia sa sănătoasă asupra îmbătrânirii. 

”Mama mi-a zis cândva aşa: ”Să nu îţi faci griji că vei înainta în vârstă. Ştiu, la 25 de ani, ideea că vei face într-o zi 45 te îngrozeşte. Cine ar vrea să aibă 45? Dar ştii ce e fantastic? Când ajungi la 45, îţi dai seama că nu te-ai mai întoarce nici în ruptul capului la 25.” Avea dreptate mama. Fiecare vârstă aduce cu sine avantaje şi dezavantaje şi nu mai vrei să te întorci în timp”, a declarat Helen Mirren pentru Vogue. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările