News

Helen Mirren are steaua ei

Helen Mirren are steaua ei

Actriţa britanică, care a interpretat rolul reginei Elizabeth a II-a în filmul "The Queen", a primit joi o stea pe Bulevardul Celebrităţilor, din Los Angeles.

Helen Mirren (67) a primit cea de-a 2.488-a de pe Walk of Fame, o plachetă onorifică amplasată în faţa barului Pig'N Whistle din Hollywood.

Actriţa a fost însoţită la acest eveniment de dramaturgul şi scenaristul american David Mamet şi de regizorul american Jon Turteltaub.

David Mamet a colaborat de curând cu Helen Mirren la lungmetrajul de televiziune "Phil Spector", produs de televiziunea americană HBO. Actriţa britanică interpretează în acest film rolul avocatei celebrului producător muzical Phil Spector, condamnat la 19 ani de închisoare pentru asasinarea unei angajate. Acest film de televiziune va avea premiera pe micile ecrane din Statele Unite în primăvara anului 2013.

Jon Turteltaub a colaborat la rândul său cu Helen Mirren la filmul de aventuri "Comoara Naţională: Camera Secretelor/ National Treasure: Book of Secrets" (2007).

Foto: Reuters