News

Helen Mirren are steaua ei

Helen Mirren are steaua ei

Actriţa britanică, care a interpretat rolul reginei Elizabeth a II-a în filmul "The Queen", a primit joi o stea pe Bulevardul Celebrităţilor, din Los Angeles.

Helen Mirren (67) a primit cea de-a 2.488-a de pe Walk of Fame, o plachetă onorifică amplasată în faţa barului Pig'N Whistle din Hollywood.

Actriţa a fost însoţită la acest eveniment de dramaturgul şi scenaristul american David Mamet şi de regizorul american Jon Turteltaub.

David Mamet a colaborat de curând cu Helen Mirren la lungmetrajul de televiziune "Phil Spector", produs de televiziunea americană HBO. Actriţa britanică interpretează în acest film rolul avocatei celebrului producător muzical Phil Spector, condamnat la 19 ani de închisoare pentru asasinarea unei angajate. Acest film de televiziune va avea premiera pe micile ecrane din Statele Unite în primăvara anului 2013.

Jon Turteltaub a colaborat la rândul său cu Helen Mirren la filmul de aventuri "Comoara Naţională: Camera Secretelor/ National Treasure: Book of Secrets" (2007).

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Uite cum arată casa secretă a lui Tom Cruise!

News

FOTO Uite cum arată casa secretă a lui Tom Cruise!

Faimosul star din "Mission: Impossible" a reuşit imposibilul: să ţină secretă o reşedinţă de pe dealurile Hollywoodului, având ca adresă oficială o a doua proprietate, aflată în Beverly Hills. Ziariştii de la "Variety" şi "LA Times" l-au descoperit, însă!

FOTO Jennifer Lopez are steaua ei

News

FOTO Jennifer Lopez are steaua ei

J.Lo are un nou motiv de mândrie: de-acum încolo, numele ei apare nu doar în topurile muzicale şi pe afişele unor filme, ci şi pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles.

Cine vrea pălăria şi bastonul lui Charlie Chaplin?

News

Cine vrea pălăria şi bastonul lui Charlie Chaplin?

Amatorii de suveniruri celebre pot intra în posesia unor obiecte ce i-au aparţinut legendarului actor, onsiderate simboluri ale filmelor de comedie mute produse la Hollywood.

FOTO Javier Bardem are steaua lui

News

FOTO Javier Bardem are steaua lui

Era şi timpul ca talentatul actor spaniol să primească o astfel de recunoaştere, o stea pe celebrul bulevard al celebrităţilor, din Los Angeles.

Scarlett Johansson are steaua ei

News

Scarlett Johansson are steaua ei

Aglomeraţie mare ieri în Los Angeles, pe celebrul bulevard al celebrităţilor din Hollywood, unde s-a montat cea de-a 2.470-a placă cu numele starului din „Lost in Translation“.