Red Carpet

Helen Mirren versus Nina Dobrev. Cine o poartă mai bine?

Helen Mirren versus Nina Dobrev. Cine o poartă mai bine?

Se-ntâmplă şi la case mai mari! Două actriţe, una din generaţia de aur a Hollywood-ului şi cealaltă din generaţia promiţătoare, au purtat aceeaşi rochie. Haideţi să vedem cine a purtat-o mai bine!

Helen Mirren şi Nina Dobrev au trecut prin ceea ce poate fi descris ca cel mai mare coşmar vestimentar al unui star hollywoodian: au purtat aceeaşi rochie. O lege nescrisă la Hollywood ar cere ca, la evenimentele importante cu covor roşu, vedetele să nu poarte aceleaşi creaţii. Ei bine, lor li s-a întâmplat.

Helen Mirren s-a prezentat cu această rochie semnată de designerul Prabal Gurung, pe 10 ianuarie, la premiera Leisure Seekers, în timp ce Nina Dobrev a ales-o pentru premiera Flatliners, care a avut loc cu patru luni înainte de acest moment. Singurele lucruri distinctive la apariţiile lor au fost accesoriile. Şi asta pentru că Helen Mirren a mizat pe puterea unei cureluşe negre, subţiri, în talie, un clutch negru cu accente aurii şi pantofi gri, stilettos. Nina, în schiimb, o purtase cu o curea într-un joc de nonculori, un clutch cu accente de roşu şi panatofi Louboutin, de-un gri deschis. Deci, cine iese câştigătoare din acest duel vestimentar?

47.59%
52.41%
Modifică Setările