Vedete

Helena Christensen (50) arată spectaculos în costum de baie. Victoria Beckham turbează de gelozie din cauza ei

Helena Christensen (50) arată spectaculos în costum de baie. Victoria Beckham turbează de gelozie din cauza ei camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A fost unul dintre cele mai aclamate supermodele din întreaga lume, fiind colegă de podium cu Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Cindy Crawford ori Christy Turlington.

Şi, asemenea colegelor sale, Helena continuă să arate splendid, chiar şi la 50 de ani. Vedeta a fost fotografiată în costum de baie, în timpul unei vacanţe în Catskill Mountains, într-un costum de baie întreg, care îi lăsa la vedere posteriorul bombat şi picioarele incredibil de lungi.

Şi trebuie să recunoaştem că suntem impresionaţi de cum reuşeşte Helena Christensen să NU îmbătrânească. De altfel, şi Victoria Beckham este incredibil de geloasă când vine vorba despre Helena.

Asta pentru că Helena şi soţul ei, fostul fotbalist David Beckham, sunt prieteni şi au petrecut de multe ori timpul împreună. În decembrie, anul trecut, David a postat un selfie în care apare alături de Helena, la Art Basel, un eveniment la care Victoria n-a putut participa.

Lucrul acesta a adus-o aproape într-o criză de isterie pe Victoria. „E îngrijorată de legătura dintre Helena şi David. Victoria este adesea geloasă pe prieteniile lui David cu diverse femei celebre. Este o gelozie normală, dat fiind faptul că şi ea şi-ar dori să petreacă mai mult timp cu soţul ei. David şi Helena s-au înţeles bine din prima şi au păstrat legătura”, spune o sursă din anturajul lor.

Modifică Setările