News

''Hitler a făcut sex cu mama mea!'' Romy Schneider a dat detalii despre relaţia pe care Magda Schneider o trăia cu dictatorul. Actriţa din filmul "Sisi" mai avea însă o dezamăgire

''Hitler a făcut sex cu mama mea!''  Romy Schneider a dat detalii despre relaţia pe care Magda Schneider o trăia cu dictatorul. Actriţa din filmul "Sisi" mai avea însă o dezamăgire camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Actriţa Romy Schneider a susţinut că mama ei a avut o aventură cu Adolf Hitler.

Romy Schneider a dat detalii de dincolo de mormânt despre povestea mamei sale cu dictatorul nazist. Actriţa a vorbit despre vizitele mamei sale la refugiul acestuia.

Actriţa austriacă Romy Schneider credea că mama ei, Magda, care era tot actriţă, se culca cu Hitler, care se retrăsese în munţi, chiar lângă casa familiei lor. Schneider, care a murit în 1982, la doar 44 de ani, a făcut declaraţiile într-un interviu din 1976, care a fost difuzat după moartea ei.

Jurnalista germană Alice Schwarzer i-a luat un interviu lui Schneider, care era ferm convinsă că mama ei a avut o relaţie sexuală cu Hitler.

Magda Schneider, a cărei căsătorie cu tatăl lui Romy s-a terminat în 1945, se ştie că l-a vizitat pe Hitler la Obersalzberg.

Hitler a declarat odată că Magda Schneider era actriţa sa preferată. Mama şi fiica au avut o relaţie furtunoasă. Romy nu i-ar fi iertat niciodată mamei sale, care a mai trăit 14 ani după ce ea şi-a pierdut viaţa, pentru relaţia cu Hitler. În imaginile video din timpul regimului lui Hitler îl arată pe Fuhrer vizitând refugiul său montan, Obersalzberg, alături de Madga şi Romy Schneider.

În imaginile care însoţesc interviul din 1976 Romy plânge în timp ce vorbeşte despre mama ei. Alice Schwarzer a spus că materialul a trebuit întrerupt de mai multe ori din cauza lacrimilor vărsate de faimoasa actriţă, care nu îşi putea ascunde supărarea.

"De ce nu ar trebui să plâng? Nu sunt un supraom", spune ea la un moment dat în înregistrare. Nu-mi mai este ruşine. Deloc. Nu-mi mai este frică'.

Cu toate acestea, în ciuda acestor declaraţii, Alice Schwarzer Schwarzer a recunoscut că i s-a cerut să nu difuzeze interviul, iar asta din cauza afirmaţiilor făcute de actriţa austriacă.

În înregistrare, Schneider îI spune jurnalistei: „Dacă mă trădezi, Alice, va fi rău”.

Romy a mai susţinut că al doilea soţ al mamei sale, restauratorul Hans Herbert Blatzheim, a încercat de multe ori să se culce cu ea. „Nu am vorbit despre asta timp de decenii pentru că i-am respectat dorinţa. Dar, pentru a-i înţelege disperarea, durerea, sensibilitatea, trebuie să ştim şi asta”, a spus Alice Schwarzer.

Romy Schneider a jucat alături de mama ei în filmul Sisi.

Comentarii

Modifică Setările