News

Ho, ho, ho, vine Moşul! Cum s-au pregătit vedetele autohtone de Crăciun?

Ho, ho, ho, vine Moşul! Cum s-au pregătit vedetele autohtone de Crăciun?

Ultimele pregătiri pentru venirea Moşului sunt în toi! Sau cel puţin asta presupunem că se întâmplă şi acasă la vedetele de la noi, acum, în Ajunul Crăciunului. Însă iată că avem parte de o surpriză de proporţii, pentru că multe mai sunt de aranjat în livingul lor şi de preparat în bucătăria starurilor autohtone!

Dana Rogoz

Bradul e deja făcut, căţeii sunt şi ei în cadru, ciocolata fierbinte nu lipseşte nici ea din cană, deci să vină Craciunul! Acasă la binecunoscuta actriţă totul pare să fie pregătit pentru venirea Moşului. Vedeta chiar ne împărtăşeşte câteva dintre trucurile ei pentru nişte decoraţiuni de Crăciun minunate, totul, cu lux de amănunte, este prezentat pe site-ul care-i poartă numele.

Dacă sunteţi curioşi să descoperiţi ce idei simple şi interesante are Dana pentru a ne decora casa de sărbătorile iernii, urmăriţi pas cu pas postările online ale vedetei. Preocupată de tot ceea ce presupune decoraţiuni handmade şi homemade, Rogoz e de părere că nu e necesar un buget astronomic pentru a avea o casă arătoasă de Crăciun, ci avem nevoie doar de idei creative şi dispoziţie pentru a le pune în practică.

Modifică Setările