Agenda

Hollywood-ul împotriva lui Trump - Michael Moore lansează un film împotriva magnatului VIDEO

Hollywood-ul împotriva lui Trump - Michael Moore lansează un film împotriva magnatului VIDEO

Celebru pentru documentarele sale provocatoare cu mesaj vehement, regizorul a lansat un film surpriză împotriva candidatului republican.

Michael Moore 2

În ultimele săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale, Hollywood-ul vuieşte în efortul de a o susţine pe Hillary Clinton. Mai mult de 30 de staruri, printre care Barbra Streisand, Billy Crystal, Julia Roberts, Helen Mirren şi Lena Dunham, au jucat într-un spectacol de strângere de fonduri pe Broadway. Banii strânşi din vânzarea biletelor au fost 10.000 de dolari, iar spectacolul a fost difuzat în streaming live.

Şi cântăreaţa Jennifer Lopez şi rockerul Jon Bon Jovi au anunţat că vor susţine recitaluri la "Get Out The Vote" în Florida, în campania lui Hillary Clinton. Robert Downey Jr. şi actorii Neil Patrick Harris, Don Cheadle şi Julianne Moore se numără printre celebrităţile care le cer americanilor să meargă la vot într-o campanie demarată în social media, unde să voteze împotriva magantului şi fostului star de televiziune Donald Trump.

Michael Moore steag America

Michael Moore, însă, duce războiul mediatic anti-Trump la un alt nivel! Regizorul, recompensat cu premiul Oscar pentru documentarele sale despre arme, războiul din Irak sau sistemul de sănătate din Statele Unite, a scris pe Twitter că va lansa "Michael Moore în Trumpland" în cadrul unei proiecţii cu acces general în Manhattan marţi noaptea, dar că lansarea oficială pentru public se va face miercuri în cinematografele din Los Angeles şi New York.

Filmul se lansează cu doar trei săptămâni înaintea alegerile prezidenţiale de pe 8 noiembrie. Documentarul este bazat pe un one-man show, "October Surprise", pe care Moore, un critic acerb al candidatului Donald Trump, l-a susţinut în Ohio. Moore "plonjează direct într-un teritoriu ostil", potrivit unei descrieri a show-ului său citată de Reuters.

Modifică Setările