Gossip

Hollywoodul, de partea lui Brad Pitt în războiul cu Angelina Jolie

Hollywoodul, de partea lui Brad Pitt în războiul cu Angelina Jolie

Când actorul de 53 de ani şi-a făcut apariţia pe scena galei Globurilor de Aur, arătând mai sexy ca niciodată, mai în formă şi mai tânăr decât vârsta din buletin, toate marile vedete prezente la eveniment l-au aplaudat cu căldură şi l-au încurajat pe proaspătul divorţat. Brad, pe 8 ianuarie, la Globurile de Aur Brad Pitt trece în aceste momente printr-un divorţ complicat, miza fiind custodia celor şase copii pe care îi are cu Angelina, dar se pare că actorul are parte de o susţinere necondiţionată de la prietenii lui de la Hollywood.

De la Matt Damon, la Goldie Hawn, Kurt Russell, Ryan Reynolds , Nicole Kidman sau Mel Gibson, toate aceste nume mari şi vechi de la Hollywood s-au arătat încântate de apariţia pe scenă, una neplanificată, se pare, a vechiului lor prieten. Este clar că Hollywoodul şi-a ales partea în acest divorţ dureros, iar Angelina Jolie riscă să devină persona non grata în Cetatea Filmului.

Nici Brad nu se aştepta la un astfel de sprijin din partea colegilor actori.

“Nu se aştepta la toată această iubire şi sprijin pe care le-a primit când a intrat pe scenă la Globurile de Aur. A fost copleşit şi este foarte recunoscător pentru asta. Când i s-a cerut să prezinte acel moment, Brad a fost oarecum nesigur la gândul că va trebui să apară în lumina reflectoarelor, dar acum este mulţumit că a făcut-o. A fost ca o gură de aer proaspăt. I-a făcut bine şi i-a ridicat moralul”, a declarat un apropiat al actorului pentru site-ul HollywoodLife.com.

Modifică Setările