News

Hollywoodul pregăteşte cel mai aşteptat film despre viaţa lui Elvis Presley. Cine îi va interpreta pe Regele Rock 'n' Roll şi pe soţia lui, Priscilla?

Hollywoodul pregăteşte cel mai aşteptat film despre viaţa lui Elvis Presley. Cine îi va interpreta pe Regele Rock 'n' Roll şi pe soţia lui, Priscilla?

Filmul regizat de Baz Luhrmann îl va avea în rolul colonelului Parker, cel care l-a manageriat pe Elvis, pe Tom Hanks. Iar interpretul lui Presley a fost ales deja. Despre cine crezi că este vorba?

Vorbim despre un film îndelung aşteptat, iar presa de specialitate este cu ochii pe alcătuirea distribuţiei. Aşadar, pe cine a ales regizorul Baz Luhrmann până acum? Tom Hanks îl va interpreta pe lacomul colonel Parker, cel care a ţinut în mâini cariera marelui Elvis, cerându-i nu mai puţin de 50% din încasări şi cel care, din motive personale, l-a ţinut departe de Europa, unde Elvis nu a concertat niciodată. Mai ştim şi actorii care îi vor juca pe părinţii artistului: Rufus Sewell (foto jos) îl va interpreta pe tatăl lui, Vernon, iar Maggie Gyllenhaal pe Gladys, mama pentru care Presley a avut o dragoste profundă.

Dar cine îl va juca pe Elvis? Ei bine, Baz l-a ales pe Austin Butler (foto jos) în rolul principal pentru musicalul realizat de Warner Bros, care se va concentra pe drumul spre faimă al lui Presley şi apoi pe complicata relaţie întinsă pe 20 de ani dintre Elvis şi colonelul Parker. Filmările au început deja la sfârşitul lunii ianuarie în Queensland, Australia, iar pelicula va fi gata de lansare pe 1 octombrie 2021.

Dar dacă pe actorul care îl joacă pe Vernon, Rufus Sewell, tocmai l-am văzut în "Judy", jucându-l pe cel de-al treilea soţ al lui Garland. Sidney Luft, ce ştim despre Austin Butler? Actorul american de 28 de ani joacă de mic, când a apărut în "Hannah Montana", a jucat şi pe Broadway, iar cel mai recent l-am văzut chiar în "Once Upon A Time in Hollywood", filmul lui Quentin Tarantino, în care Austin l-a interpretat pe Charles "Tex" Watson, mâna dreaptă a lui Charles Manson, liderul grupului criminal. Ştim chiar şi despre viaţa lui personală: Austin a fost vreme de 9 ani împreună cu Vanessa Hudgens, însă din păcate se pare că cei doi s-au despărţit chiar luna trecută...

A mai rămas vreo întrebare? Desigur: cine o va juca pe Priscilla Presley? Aici, continuă misterul, deşi surse din echipa de filmare spun că va fi vorba despre... Lana Del Rey, cea care îşi doreşte cu disperare rolul. Mai mult, filmul este făcut cu acordul Prisillei, care a declarat că ar fi foarte încântată ca Lana să o interpreteze. Şi trebuie să recunoaştem că asemănarea este izbitoare.

Cât despre regizorul Baz Luhrmann, ce îl recomandă pentru acest musical? Nominalizarea la Oscar pentru un alt musical, "Moulin Rouge!" - Baz fiind fascinat de genul muscial. Tot el a regizat pelicule ca "Romeo+Juliet", cu Leonardo DiCaprio, sau "The Great Gatsby", cu acelaşi DiCaprio.

Foto: Getty Images