News

Honor Blackman, actriţa care a interpretat-o pe Pussy Galore în seria "James Bond" a murit. Uite cât de frumoasă era! FOTO

Honor Blackman, actriţa care a interpretat-o pe Pussy Galore în seria "James Bond" a murit. Uite cât de frumoasă era! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Fosta parteneră a lui Sean Connery s-a stins din viaţă la vârsta de 94 de ani.

A cunoscut celebritatea internaţională la 38 de ani, când s-a făcut cunoscută cu rolul lui Pussy Galore din filmul "James Bond - Goldfinger" (1964), în care îi dădea replica marelui Sean Connery.

Înainte de acest boom, Honor Blackman devenise populară cu rolul lui Cathy Gale din serialul de spionaj „The Avengers”(1961) şi cel al răzbunătoarei zeiţe Hera în „Jason And The Argonauts” (1963).

Zeiţa Hera în „Jason And The Argonauts” (1963)

Pussy Galore în "James Bond + Goldfinger" (1964)

Născută în 1925,  Honor Blackman a fost căsătorită de două ori, cu Maurice Kaufmann (1961–1975) şi cu Bill Sankey (1948–1956) şi a avut doi copii, pe Lottie şi Barnaby Kaufmann.

Alături de primul soţ, Maurice Kaufmann.

Ajunsă la venerabila vârstă de 94 de ani, actriţa britanică îşi trăia bătrâneţile la reşedinţa din Lewes, comitatul Sussex. Tot aici a şi închis ochii, înconjurată de familie, din cauze naturale, după cum se arată într-o declaraţie făcută publicaţiei The Guardian.

Modifică Setările