Gossip

Horaţiu Mălăele, clientul desculţ al lui Chef Cătălin Scărlătescu

Horaţiu Mălăele, clientul desculţ al lui Chef Cătălin Scărlătescu

Pus pe glume, celebrul actor român nu s-a dezis nici la întâlnirea cu juratul emisiunii „Hell’s Kitchen“ şi s-a prezentat într-o ipostază nonconformistă şi, totodată, inedită pentru pretenţiosul bucătar.

Săptămâna trecută, Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de bucatele cu care s-au delectat invitaţii evenimentului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Duminică, în ultima zi a turneului de la Arenele BNR, printre cei veniţi s-a aflat şi marele actor Horaţiu Mălăele, un vechi fan al tenisului, pe care îl şi practică destul de des.

Juratul de la „Hell’s Kitchen“ l-a invitat la terasă pe Mălaele, iar artistul nu s-a formalizat deloc, scoţându-şi încălţămintea sport şi rămânând în picioarele goale.

„Relaxare de duminică alături de maestrul Mălăele. A fost o onoare să-l avem invitat la masă“, a comentat Cătălin Scărlatescu pe contul lui de socializare.

Nu toţi fanii au fost, însă, de-acord cu gestul actorului: „Un adevărat maestru nu se poarta aşa la un restaurant....urât...“. „La personajele faimoase încălcarea bunei cuviinţe sau a aşa-zisei «etichete» se cheamă excentricitate şi se trece cu vederea – aşa că nu fiţi cârcotaşi!“, a venit şi replica din partea altui fan.

Foto: pagina personală

Modifică Setările