News

Horaţiu Mălăele, după ce s-a vindecat de coronavirus: "Nu am prea crezut că există COVID. Când m-a izbit, m-am deşteptat"

Horaţiu Mălăele, după ce s-a vindecat de coronavirus: "Nu am prea crezut că există COVID. Când m-a izbit, m-am deşteptat" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Horaţiu Mălăele a făcut primele declaraţii despre perioada în care a fost infectat cu coronavirus. Celebrul actor a fost internat, a fost sub atenţia medicilor. 

Pe 25 septembrie s-a aflat că Horaţiu Mălăele e infectat cu coronavirus. Acum a făcut declaraţii, conform alephnews.ro: "În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel. Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă, Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat.”

Actorul speră să urce din nou pe scenă, curând, dar afirmă:  "Vorba unui bătrân: nicicând n-a fost să nu fie într-un fel, acum e în felul ăsta. Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple, e o fatalitate pe care ţi-o asumi", a adăugat Mălăele cu privire la jucatul în pandemie.

"Vor fi nişte accidente care vor povesti această istorie, unii care vor face ceva ca să consemneze acest traseu, aş fi fericit apoi ca lucrurile să intre în firescul lor.”, a mai declarat Horaţiu Mălăele despre criza COVID-19.

Modifică Setările