News

Horia Brenciu, despre Dan Bittman: “El zice nişte lucruri din frustarea pe care a acumulat-o”

Horia Brenciu, despre Dan Bittman: “El zice nişte lucruri din frustarea pe care a acumulat-o”

Horia Brenciu îl înţelege pe Dan Bittman, dar nu îi susţine cauza. Artistul crede că liderul trupei Holograf nu ar fi făcut acele declaraţii în urmă cu câteva luni şi că a luat atitudine atunci când lucrurile au devenit de nesuportat.

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relaţie de prietenie. Ştiu multe lucruri din viaţa lui. Eu nu sunt omul care te şterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relaţie pe care nicio declaraţie nu poate să o combată. El zice nişte lucruri pe deplină motivaţie din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simţea aşa ceva.”, a spus Horia Brenciu într-un interviu.

Artistul are convingerea că oamenii ar trebui să nu se mai gândească  în fiecare zi la izolare, la  numărul morţilor, infectărilor, vaccinurilor, ci să reînveţe să trăiască.

“Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândeşte-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”.

 

Modifică Setările