News

Horia Brenciu: ”Vreau să-mi duc copiii mici în fiecare zi la grădiniţă”

Horia Brenciu: ”Vreau să-mi duc copiii mici în fiecare zi la grădiniţă”

Mereu a fost un tip efervescent, amuzant şi plin de umor. Horia Brenciu emană carismă prin toţi porii, iar lumea îl iubeşte. Anul acesta, promite cel puţin două lucruri: un show inedit la Sala Palatului şi să-şi ducă copiii în fiecare dimineaţă la grădiniţă.

Crezi că schimbarea este bună?

Esenţială! Mai ales în România, mai ales în industria noastră de spectacol. Dacă e să mă refer doar la muzică, pot spune că în România, cântăreţii autohtoni au ca „teren artistic” ţara şi câteva oraşe din diasporă. Invitabil sunt chemaţi în aceleaşi locuri, mai mult sau mai puţin. Îţi dau un exemplu:... Am fost invitat să concertez, în acelaşi loc, de-a lungul a 5 ani, de vreo 3 ori. Nu aş fi putut da cu ochii de oamenii aceia dacă nu aveam mai multe noutăţi în plan artistic. Nu ştiu dacă toţi procedează la fel, dar, pentru mine, schimbarea e esenţială. Desigur că ea poate veni şi în urma unei greşeli. Recunosc faptul că am făcut şi eu câteva, de-a lungul anilor. Dacă am învăţat sau nu din ele, vom vedea în decembrie.

Ştim ce pregăteşti pentru iarnă, pâna atunci ne spui şi ce faci în toamna asta?

Vreau să-mi duc copiii mici în fiecare zi la grădiniţă, printre altele. E un pariu destul de îndrăzneţ, dar chiar vreau să mă ţin de el. Ştiu că soţia mea ar aprecia asta cel mai mult. Şi, dacă îmi mai rămâne timp, aş vrea să-mi perfecţionez viitoarele albume de muzică, vlogul, X Factor-ul şi... colindele!

Citeşte continuarea interviului!

Modifică Setările