Vedete

Horia Moculescu şi Eugen Cristea nu ies din casă: “Nu credeam că vom ajunge să trăim asemenea clipe”

Horia Moculescu şi Eugen Cristea nu ies din casă: “Nu credeam că vom ajunge să trăim asemenea clipe”

Horia Moculescu şi actorul Eugen Cristea au decis să se izoleze pentru a trece cu bine peste această perioadă.

Cunoscutul compozitor a împlinit 83 de ani pe 18 martie, dar a preferat să bifeze acest eveniment în apartamentul pe care îl deţine.

"Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă", a declarat Horia Moculescu la Antena Stars.

Eugen Cristea şi soţia lui, Cristina Deleanu, sunt de 35 de ani împreună, iar perioada asta îi prinde mai uniţi ca niciodată. Cei doi actori sunt dezamăgiţi de modul în care unii dintre noi aleg să trateze situaţia.

“NU credeam să-nvăţ a muri vreodată” , glăsuia cândva Eminescu, atât de hulit acum de marea „elită” profund antiromânească… Se pare că va trebui să ne obişnuim cu gândul. Încet-încet. Pe de altă parte, nu credeam că vom ajunge să trăim asemenea clipe. Chiar nu credeam. Mă deranjează însă că nu suntem corecţi şi disciplinaţi. Nici altruişti. Fiecare pentru el şi atât. Nu mai contează omul de alături. Ci numai eu, eu şi iarăşi eu! Nefericiţii care se bat pe pungile de mălai care, oricum, în scurt timp se vor umple de gâze, nu se gândesc decât la burtoi. Restul nu mai contează… Eu şi restul lumii. Nu mai comentez animalele (of, iar jignesc bietele făpturi!) care au infectat atâţia oameni din jur. Adevărate statui ale nesimţirii… Am luat hotărârea de a ne autoizola cu multă vreme înainte de a se declara într-un târziu starea de urgenţă. Poate prea târziu. Pentru că ne-am păstrat încă suflete de copil, soţia mea şi cu mine şi, desigur, căţeluşul Yummy, am iniţiat un fel de piesă de teatru a cărei acţiune se petrece într-o închisoare. Închisoarea fiind mica noastră garsonieră. Nu de alta, dar e un piculeţ mai mare decât o celulă. Avem program fix, afişăm meniul zilei, facem pe rând curăţenie pe sectoare-exceptându-l pe pe Yummy. Avem ore de lectură obligatorie, vision[ri de filme, operă, ascultat muzică pe vechiul şi credinciosul pick-up, a mărturisit actorul Eugen Cristea pentru site-ul femeide10.ro

 

Modifică Setările