TV

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

După ce a devenit celebru cu emisiunea „Cireaşa de pe tort de la Prima TV“, simpaticul bucătar-şef a bătut palma cu postul din Băneasa, pentru proiectul “Junior Chef”. Dar, surpriză, a plecat şi de aici. Iată la ce post îl vom vedea în continuare.

Horia Vârlan revine la emisiunea care l-a consacrat, „Cireaşa de pe tort“, odată cu difuzarea celui de al 13-lea sezon, care va debuta pe 15 octombrie, de la ora 19:30, scrie Click!.

La fel ca în sezoanele precedente, în fiecare săptămână patru vedete îşi vor testa abilităţile culinare, sub atenta şi exigenta supraveghere a lui Horia Vârlan. În plus, în fiecare miercuri va fi difuzată o ediţie specială care va cuprinde cele mai nostime momente din săptămâna anterioară, mai notează Click!.

Decizia lui Horia Vârlan (51) de a reveni la Prima TV, după numai un sezon la Antena 1, unde a făcut parte din juriul emisiunii „Junior Chef”, vine ca urmare a mişcărilor masive de trupe de pe piaţa media din ultimele luni, în urma cărora cei trei chefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, s-au mutat la Antena 1, unde realizează show-ul „Hell”s Kitchen – Iadul bucătarilor“.

De asemenea, cei care i-au ţinut locul lui Vârlan la „Cireaşa de pe tort“ s-au reorientat: Codruţ Kegheş realizează tot la Prima TV, alături de Mihai Găinuşă şi Octavian Păscuţ, emisiunea de umor „Cusurgiii“, după ruptura de „Cronica Cârcotaşilor“, iar Remus Nica pregăteşte un show culinar online.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare