News

Horoscop 18 iunie - 1 iulie. Află ce îţi rezervă astrele pentru această perioadă

Horoscop 18 iunie - 1 iulie. Află ce îţi rezervă astrele pentru această perioadă

La mulţi ani, Chris Pratt! Celebrul actor a ieşit din pandemie mai fericit ca niciodată. Pe plan personal, se-nţelege. Mult iubita lui soţie, Katherine Schwarzenegger, se pregăteşte să-l aducă pe lume pe primul lor moştenitor, iar acest lucru se va întâmpla dintr-un moment într-altul. Acesta este acel capitol nou pe care îl deschid mulţi nativi din Rac, în această perioadă.

BERBEC 21.03-20.04

Tema acestei perioade este revitalizarea vieţii tale şi reuniunea cu persoane care au făcut parte odată din viaţa ta. Eşti într-un mood gânditor şi te concentrezi pe problemele de natură personală. Cauţi încheierea, vindecarea şi eliberarea. Te vei simţi mai emotiv ca niciodată şi vei simţi nevoia să repari ceea ce trebuie.

TAUR 21.04-21.05

Marte, planeta pasiunii, îţi intensifică acea parte a vieţii legată de activităţile sociale. Simţi nevoia să petreci timp cu prietenii sau să fii parte dintr-o cauză în care crezi. Este posibil să reiei legătura cu amici vechi sau chiar cu un fost iubit, capitol pe care l-ai fi crezut închis. Comunicarea este mult mai bună la sfârşitul lunii iunie.

GEMENI 22.05-21.06

Se întâmplă lucruri pe plan personal. Gemenii care sunt single pot întâlni o persoană cu potenţial pentru viaţa lor amoroasă, iar cei care au o relaţie se gândesc să o ducă spre un nou capitol. Este posibilă chiar şi o despărţire, dacă relaţia pare că şi-a trăit cursul.

RAC 22.06-22.07

Perioada eclipselor are legătură cu începuturi sau sfârşituri pline de importanţă. Cea de pe 20 iunie ar trebui să te ajute să îţi construieşti viaţa după cum ţi-o cere inima, luând deciziile care trebuie. Numeroase semne care îţi dau de înţeles că te aşteaptă capitole noi, mai bune decât cele pe care este necesar să le închei.

LEU 23.07-22.08

Este un moment prielnic pentru a relua legătura cu o persoană din trecut, lucru care te va uşura, într-un fel, sufleteşte. Eclipsa solară de la sfârşitul lunii te va afecta mai puţin decât cea de la început de iunie, în sensul că îţi dă ocazia de a reflecta şi lua decizii. Iar tu vei fi sigur pe deciziile tale.

FECIOARĂ 23.08-21.09

Se va deschide uşa către unul dintre cele mai fierbinţi vise ale tale, iar acest lucru se va întâmpla graţie cuiva din grupul tău social. Nu ezita să ceri ajutorul unui persoane care simţi că te poate ajuta. Eclipsa care are loc pe 20 iunie este semnul unor noi începuturi, aşa că profită de omul potrivit de la locul potrivit.

BALANŢĂ 22.09-22.10

Mercur retrograd are ceva efecte pe plan profesional, dar nu e cazul să-ţi faci prea multe griji. Turbulenţele pot duce, într-un final, la o mai mare satisfacţie în carieră. Acest sector este foarte activ pe toată perioada lunii iunie, iar asta înseamnă că eşti foarte productiv.

SCORPION 23.10-21.11

Intri într-o perioadă în care distracţia este cuvântul cheie, iar tu ai curaj să explorezi noi teritorii. Ieşi din spaţiul în care te simţi confortabil şi încearcă să călătoreşti mai mult şi să experimentezi din punct de vedere al petrecerii timpului liber. Te vei regăsi, în felul acesta, şi pe plan personal, căci vei înţelege cine este persoana potrivită pentru tine.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Trecutul te va vizita în această perioadă. Este felul universului de a-ţi spune că trebuie să asculţi ce au de spus cei dragi ţie. Poate că independenţa este oarecum atrăgătoare, însă este mult mai plăcut să împarţi cu cineva greutăţile vieţii. Este momentul să-ţi reevaluezi relaţia şi să-ţi dai seama dacă eşti pregătit pentru responsabilităţi.

CAPRICORN 21.12-19.01

Stelele se aliniază pentru tine din punct de vedere personal, lăsând loc pentru începuturi importante fie că eşti single, fie într-o relaţie pe care o vei consolida şi mai mult. Dacă există nativi care n-au trecut încă peste iubiri vechi, ar trebui să profite de această perioadă: o şansă la o nouă încercare cu persoana pe care n-au reuşit s-o uite.

VĂRSTĂTOR 20.01-18.02

Odată cu mişcarea retrogradă a lui Mercur, începe o perioadă de confuzie în mintea ta, în săptămânile care urmează. Aşa că n-ar fi bine să semnezi vreun contract sau să iei decizii importante. Eşti concentrat foarte tare pe finanţe, în sensul că vei dori mai mulţi bani, care să-ţi acopere cheltuielile crescute.

PEŞTI 19.02-20.03

Eclipsa are interpretări interesante în cazul acestor nativi: fie se vor îndrăgosti, fie vor primi vestea că vor avea un copil. Poate fi vorba şi despre o naştere... creativă, din punct de vedere profesional. Fă cele mai bune alegeri, chiar şi-n această perioadă în care multe planete vor fi retrograde.

Modifică Setările