News

Horoscop 2 iulie - 16 iulie. Ce îţi rezervă astrele în această perioadă

Horoscop 2 iulie - 16 iulie. Ce îţi rezervă astrele în această perioadă

Iată horoscopul pentru perioada aceasta de vară, pentru 2 iulie - 16 iulie. Nu eşti curios să vezi ce ţi-au rezervat astrele? 

Berbec 21.03-20.04

Nişte întârzieri şi amânări te scot din sărite, pentru că trebuie să laşi un proiect în aşteptare. Dar refuzi să te dai bătut, iar ambiţia ta îţi va aduce câştig de cauză, chiar dacă partenerul de viaţă te va critica puţin pentru timpul furat familiei.

Taur 21.04-21.05

Simţi că a venit timpul pentru porţia anuală de sănătate: ai nevoie de exerciţiu fizic şi o perioadă de dietă. Dar nu e tocmai uşor să începi, pentru că nişte evenimente neaşteptate te vor face anxios, tensionat. Dar cu răbdare şi perseverenţă vei ieşi victorios din această provocare.

Gemeni 22.05-21.06

Clarifică-ţi obiectivele şi, odată ce ai luat o hotărâre, ţine-te de ea. Nu mai amâna lucrurile. Mergi înainte, pentru că acum este perioadă norocoasă pentru întâlniri şi negocieri. Astrele îşi vor da energie şi încredere în tine. Pe plan personal, este o perioadă plină de armonie. 

Rac 22.06-22.07

Norocul vine înspre tine de-acolo de unde te aştepţi mai puţin. Cei care lurează în domeniul bancar sau legal vor avea o perioadă extrem de prolifică. Cei aflaţi într-o relaţie, s-ar putea să aibă parte de tensiuni, în vreme ce Racii singuri se vor arunca cu capul înainte, dar de data asta poate fi de bine.

Leu 23.07-22.08

Ai în faţă o perioadă agitată, fiindcă eşti nerăbdător să începi un nou proiect. Membrii familiei îţi pot da griji în privinţa stării lor de sănătate şi s-ar putea să fie nevoie să îi ajuţi, dar şi starea ta de sănătate te va forţa să ai mai multă grijă de tine. Nu te mai suprasolicita!

Fecioară 23.08-21.09

Perioada pandemiei te-a împins la o nouă resursă de venit. Eşti inventiv şi îţi asumi riscuri - iar în această perioadă vei descoperi că noul proiect este cât se poate de fun. Este posibil ca şi alţii să vadă asta şi să-şi dorească să ţi se alăture, propunându-ţi o asociere avantajoasă.

Balanţă 22.09-22.10

Tu eşti genul care se bucură în continuare de timpul petrecut cu familia. Ţie ţi-a priit perioada distanţării sociale şi încă eşti angrenat în redecorarea casei. Eşti plin de energie şi în armonie cu cei din jur. Nu cu toţi. Celor pe care această perioadă i-a dezechilibrat le stârneşti invidia.

Scorpion 23.10-21.11

Ai parte de oportunităţi nebănuite, care s-ar putea să îţi aducă schimbări în viaţă. Eşti curios, creativ, cauţi conversaţiile stimulante. De fapt, cauţi să recuperezi la capitolul adrenalină şi distracţie, după perioada de izolare, care te-a descurajat. Evită, însă, să te laşi provocat de adversari.

Săgetător 22.11-20.12

Nu te arunca cu capul în faţă. Pe plan profesional, este posibil să simţi că ai nevpie de un nou început, dar acum trebuie să fii precaut şi să ştii să pui lucrurile în balanţă. Eşti cuprns de un val de entuziasm şi asta s-ar putea să te facă nu mai vezi bilele negre într-o anume situaţie.

Capricorn 21.12-19.01

Ai devenit prea critic cu cei apropiaţi şi ceri prea mult de la ei. Acum s-ar putea să iasă la suprafaţă temeri, insecurităţi, gelozii şi resentimente, aşa că, în perioada următoare, nu sunt excluse conflictele în familie şi/ sau cuplu. Noroc că afli o veste bună, care te binedispune total.

Vărsător 20.01-18.02

Este posibil să dezvolţi o atracţie pentru o persoană care te fascinează. Astrele spun că cei singuri trebuie să-şi dezvăluie acum sentimentele pentru că rezultatele vor fi favorabile. Deschide-ţi sufletul şi arată-ţi cele mai adânci nevoi. Poţi avea parte de un răspuns care îţi va depăşi aşteptările.

Peşti 19.02-20.03

Cunoşti persoane noi, cu care dezvolţi relaţii armonioase. În familie, însă, lucrurile sunt puţin dezechilibrate: mai bine evită discuţiile cu adânci implicaţii emoţionale între cei dragi, pentru că s-ar putea să nu se încheie plăcut. Orice evadare artistică alături de prieteni este binevenită

Modifică Setările